Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

MTV Unplugged

Liam Gallagher

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:**Levering af den sorte vinyludgave bliver muligvis forsinket grundet leveringsproblem fra pladeselskabet.**


Liveudgivelse med Liam Gallaghers sublime MTV Unplugged-koncert fra 2019.

I sommeren 2019 kunne Liam Gallagher føjes til listen over musikikoner, der har fået filmet deres prestigefyldte MTV Unplugged-koncert (listen tæller i forvejen navne som Paul McCartney, Nirvana og mange flere). Tilbage i 1996 spillede Oasis en MTV Unplugged-koncert, som Liam desværre måtte misse grundet sygdom. Mere end 20 år senere tog han dog revanche.

Liam Gallaghers show er præget af en sjælden energi og et utroligt nærvær, der mærkes allerede fra han indtager scenen med "Wall of Glass". Optagelsen er spækket med sange fra Liams solokarriere, såsom hans personlige favorit "Once" og den hjertelige "Now That I've Found You", der rammer på en ny måde i det mere nøgne udtryk, hvor hans stemme får fuldt fokus i front for en trio af korsangere og strygerarrangementer fra orkestret, Urba.

Oasis-guitaristen Bonehead slår vejen forbi på "Some Might Say", "Stand By Me", "Cast No Shadow" og Liam giver sin første vokaloptræden af den sjældne perle, "Sad Song", der figurerer som bonusnummer på visse udgaver af Definitely Maybe.

Nu bliver koncerten tilgængelig på LP.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgave Vinyl edition
Udkommer TBA
EAN/UPC 0190295279370
Label Warner Music UK
Katalognr. WB627605.1
Genre Rock
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g


Vis flere

Mere med Liam Gallagher

Hvis du kan lide Liam Gallagher, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Liam Gallagher - MTV Unplugged (Live At Hull City Hall)