Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Set My Heart on Fire Immediately

Perfume Genius

Pris
kr. 199,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


Perfume Genius har de sidste 10 år vist sig som en af de mest kompromisløse og originale musikere på mainstream-scenen. Den skiftevis skrøbelige og pompøse lyd på det geniale, Grammy-nominerede No Shape fra 2017 er taget skridtet videre på Set My Heart on Fire Immediately, hvor ordet storladen får en helt ny betydning.

De to singleforløbere "Describe" og "On The Floor" viser vidt forskellige sider af Mike Hadreas' kreative sangskrivning. "Describe" er en naturlig forlængelse af lydbilledet på No Shape i sin yderste konsekvens. Det er et nummer der kradser og støjer i en grad, som ville gøre Neil Young stolt, men som midtvejs forløses i en nænsom og ambient omfavnelse, der står i skarp kontrast til de første 2 minutter. Omvendt er "On The Floor" en fræk, funky og catchy kærlighedssang uden så meget slinger i valsen, men som understreger at Mike Hadreas også har en sjælden tæft som popsangsmed.

Det er art pop til hjertet og til sjælen med utallige nuancer. Med Set My Heart on Fire Immediately placerer Perfume Genius sig i en liga for sig.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Antal enheder × 2
Udgivet 15/5-2020
EAN/UPC 0191401154918
Label MATADOR
Katalognr. OLE1549LP
Genre Local
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 450 g


Vis flere

Mere med Perfume Genius

Hvis du kan lide Perfume Genius, så måske...

Andet i samme serie

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Perfume Genius - Set My Heart on Fire Immediately