Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund [Signeret]

Peter Sommer

Pris
kr. 139,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


**Signeret udgave - eksklusivt hos imusic.dk**

**Signed edition - exclusively on imusic.dk**


Den 17. januar 2020 udkommer Peter Sommers sjette album der bærer titlen Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund. Albummet er opfølgeren til det storroste og prisvindende album Elskede At Drømme, Drømmer Om At Elske fra 2018, der for alvor manifesterede Peter Sommer som en af vor tids største komponister og lyrikere.

Det nye album består af 10 skæringer, som er blevet til i samarbejde med Peters faste band, Tiggerne. Co-writere og medforfattere tæller: Klaus Q, Kenneth Nørby Andersen, Palle Hjorth, Søren Bigum, Knud Odde, Knud Romer og Richard Strauss.

Peter Sommer fortæller: "Når man vælger at gå med det der berømte flow, opleves det ofte som en stærk strøm hen over en ujævn bund. Fart på, alt kan ske. Som i en drøm. Drømmen vi elskede at drømme på sidste album er egentlig fuldstændig intakt her på Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund: et hak længere ind mod ens kerne, et hak længere ud mod alle de andre."

På albummet Elskede at Drømme, Drømmer Om At Elske storroste anmelderne Peter Sommers tårnhøje musikalske ambitionsniveau og ærlige granskning af den svære kærlighed, mens publikummet strømmede til Peter Sommer & Tiggernes koncerter rundt om i landet. Her leverede holdet fantastiske præstationer på en række toneangivende festival, såsom Roskilde Festivals Orange Scene, Heartland Festival, Northside Festival, Tinderbox Festival, Jelling Festival og Smukfest.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udkommer 17/01-2020
EAN/UPC 0194397079128
Label Sony Music
Genre Rock
Estimeret vægt 124 gram


Vis flere

Mere med Peter Sommer

Hvis du kan lide Peter Sommer, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende CD-udgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Peter Sommer - Stærk Strøm Hen Over Ujævn Bund [Signeret]

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende musik på CD