Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

What's Your Pleasure?

Jessie Ware

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


Siden debuten i 2012 har Jessie Ware været en anerkendt, upcoming popstjerne. Men konkurrencen i branchen er hård, især når man er signet på en af de helt store labels og er 10 år ældre end de helt unge, håbefuld artister. Efter udgivelsen af det seneste album Glass House fra 2017, og med en lille ny i hjemmet, blev de store popplaner derfor sat på standby.

I mellemtiden har Jessie Ware fået succes med en madlavningspodcast med sin mor ("Table Manners"), der har taget en del fokus, men også givet en stabilitet som musikbranchen ikke tilbød. Musikken ændrede sig fra at være en afgørende levevej, til at være en bibeskæftigelse, hvor tingene kunne foregå i hendes eget tempo.

Manageren og pladeselskabet blev skiftet ud. Det samme gjorde hendes musikalske stil. Singlerne der er udgivet siden 2017 kan stadig karakteriseres som pop, men er kendetegnet ved en langt mere tilbagelænet klublyd, der befinder sig i et spændingsfelt mellem 80'er-pop, lounge og nu-disco. At musikkarrieren på visse områder er kommet i anden række kan på ingen måder mærkes. Sangenes kvalitet er højere end nogensinde. Det er en mere selvsikker Jessie Ware, man hører på de formidable singler "Adore You" og "Spotlight". En popstjerne, der har genopfundet sig selv med et tidløst popudtryk.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udkommer 19/6-2020
EAN/UPC 0602508828270
Katalognr. 060250882827
Genre Emi
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g


Vis flere

Mere med Jessie Ware

Hvis du kan lide Jessie Ware, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Jessie Ware - What's Your Pleasure

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl