Never Boring

Freddie Mercury

Pris
kr. 749,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


Never Boring-bokssættet er et perfekt dokument over Freddies uforlignelige evner som sanger, sangskriver, performer og som menneske.

Udgivelsen er nøje sammensat og produceret af Queens faste lydteam Justin Shirley-Smith, Kris Fredriksson og Joshua J Macrae, der også co-produerede soundtracket til den Oscarnominerede filmperle, Bohemian Rhapsody.

Bokssættet her er den komplette oplevelse: Tre CD'er med i alt 32 numre + en DVD og en Blu-ray med promovideoer, interview og nyrestaurerede optagelser af hans koncertoptrædener med Montserrat Caballé. Dertil en 120 siders hardback-bog fyldt med sjældne og uudgivne billeder, citater og tanker fra Freddie selv og introduktion af Rami Malek der spillede Freddie Mercury i Bohemian Rhapsody-filmen. I boksen medfølger desuden en plakat af Freddie + artwork skabt af den anerkendte kunstner Jack Coulter med inspiration fra sangen "Mr Bad Guy".

De tre CD'er indeholder specialudgaverne af albummene Mr Bad Guy og Barcelona på CD + en 12 numre lang CD-opsamling med Freddies største solosange.


3CD + DVD + Blu-ray

Medie Musik     CD/DVD/BD   (CD + DVD + Blu-ray)
Antal enheder × 5
Udgave Box Set edition
Udkommer 11/10-2019
EAN/UPC 0602577410499
Label UNIVERSAL
Katalognr. 060257741049
Estimeret vægt 750 gram

Vis flere

Mere med Freddie Mercury

Hvis du kan lide Freddie Mercury, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende CD-udgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Freddie Mercury - Never Boring + Reissues