Golden Years of Dick Haymes

Dick Haymes

kr. 159,95
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Specielt cover Box set
Udgivet EU, 15/07-2003
EAN/UPC 0604988030921
Katalognr. JSM94.2
Genre Jazz
Estimeret vægt 310 gram


  1. I'll Get by
  2. Lament to Love
  3. A Sinner Kissed an Angel
  4. I Guess I'll Have to Dream the Rest
  5. Wait for Me, Mary
  6. You'll Never Know
  7. In My Arms
  8. It Can't Be Wrong
  9. Put Your Arms Around Me, Honey
  10. Long Ago & Far Away
  11. How Blue the Night
  12. Our Waltz
  13. It Had to Be You
  14. Together
  15. Great Day
  16. By the Old Corral
  17. Let the Rest of the World Go by
  18. The More I See You
  19. I Wish I Knew
  20. Where or when
  21. They Didn't Believe Me
  22. Love Letters
  23. Laura
  24. I'll Buy That Dream
  25. Some Sunday Morning
CD 2
  1. It Might As Well Be Spring
  2. Slowly
  3. That's for Me
  4. Till the End of Time
  5. How Deeps is the Ocean?
  6. I'm Alway Chasing Rainbows
  7. Oh! What It Seemed to Be
  8. It's a Grand Night for Singing
  9. In Love in Vain
  10. Two Sleepy People
  11. People Will Say We're in Love
  12. Aren't You Kind of Glad We Did?
  13. For You, for Me, for Evermore
  14. Mi Vida
  15. The Girl That I Marry
  16. How Are Things in Glocca Morra?
  17. Stella by Starlight
  18. Mam'selle
  19. Anything You Can Do
  20. There's No Business Like Show Business
  21. When I'm Not Near the Girl I Love
  22. I Wish I Din't Love You So
  23. And Mimi
  24. What'll I Do?
  25. You Do
CD 3
  1. Little White Lies
  2. My Sin
  3. It's Magic
  4. By the Way
  5. Say It Isn't So
  6. Lady of the Evening
  7. The Girl on the Magazine Cover
  8. All Alone
  9. Say It with Music
  10. Soft Lights & Sweet Music
  11. I'd Love to Call You My Sweetheart
  12. What Did I Do?
  13. Golden Earrings
  14. You Can't Be True, Dear
  15. Nature Boy
  16. A Room Full of Roses
  17. Maybe It's Because
  18. Let's Take an Old Fashioned Walk
  19. Little Fish in a Big Pond
  20. Hush, Little Darlin'
  21. Keepsakes
  22. I'm in Love
  23. You'd Be So Nice to Come Home to
  24. Why Won't You?
CD 4
  1. The Old Master Painter
  2. I Surrender, Dear
  3. You Stepped out of a Dream
  4. Can I Come in for a Second
  5. I Oughta Know More About You
  6. Did You Ever See a Dream Walking?
  7. Wishing (Will Make It So)
  8. Penthouse Serenade
  9. A Little Bit Independent
  10. Count Every Star
  11. Don't Be Afraid
  12. Your Eyes Have Told Me So
  13. The Boulevard of Broken Dreams
  14. Can Anyone Explain?
  15. Empty Saddles
  16. You're Just in Love
  17. Once Upon a Time Today
  18. It's a Lovely Day Today
  19. I Guess I'll Have to Dream the Rest
  20. Everything Happens to Me
  21. Too Late Now
  22. Spring Will Be a Little Late This Year
  23. Sunday, Monday or Alway
  24. It Could Happen to You
  25. Adieu