The Echo of You

Kira Skov

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


The Echo of You er et næsten ubærligt personligt album fra Kira Skov.

Det var et på alle måder tragisk tab, da Kira Skov pludselig mistede sin mand, Nicolai Munch-Hansen, i slutningen af februar 2017. Nicolai var foruden at være Kiras ægtemand og far til deres søn, Morgan, også hendes tætteste musikalske samarbejdspartner igennem de sidste 13 år. Ligesom han som kunstner og del af et musikalsk fællesskab fremstod som en af de fremmeste, en kunstner af et unikt format der med sin bas som udgangspunkt skabte en helt egen musik.

Som en måde at bearbejde sin sorg begyndte Kira kort tid efter Nicolais bortgang at skrive sange til sin mand. Sange om livet og den pludselige død og det chok som fulgte i kølvandet. Dette blev en måde at give sorgen en form og ligeledes har det skabt en aura af fortsat kommunikation, båret af Kiras og Nicolais meget stærke fælles sprog i musikken.

Det musikalske univers udfolder sig i intime rammer med en sparsom instrumentering: Elektriske- og akustiske guitarer, violin, cello, kontrabas og perkussion. Det er sange med historiefortællingen i centrum, med referencer til en sangskrivertradition som bekender sig til bl.a. Leonard Cohen, Joni Mitchell og Townes Van Zandt. Den amerikanske alternative countrystjerne Bonnie Prince Billy indvilligede i at synge med på et par sange, og som et ekstra kuriosum har Kira skrevet en duet som er en slags samtale med Nicolai Nicolai Munch-Hansen var en stor fan af Bonnie Prince Billy, så det er meget smukt at han på sin egen måde giver Nicolai en stemme i musikken.

Således sættes et minde over kunstneren Nicolai Munch-Hansen, der samtidig er en fortsættelse af den kunstneriske rejse, som er Kira Skovs egen, og hvor hver en spillet og sunget strofe synes vedkommende og fra hjertet.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 16/03-2018
EAN/UPC 0663993180519
Label STUNT
Katalognr. STULP18051
Genre Jazz
Estimeret vægt 300 gram