Between Dark And Daylight [Signeret]

Hanne Boel

Pris
kr. 159,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


SIGNERET UDGAVE

SIGNED EDITION


Om Hanne Boel er tilbage? Næh, Hanne har aldrig været væk. Men der gemmer sig alligevel en velkommen sandhed i udsagnet. Med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT ser Hanne Boel tilbage mod sine klassiske udgivelser som den største danske soulsangerinde nogensinde. Men det nye album er ikke et forsøg på at genoplive svunden storhed, mere at udforske og bygge på indhøstede erfaringer og ikke mindst levet liv. Hanne har bagagen med sig og fremsynet intakt og har ikke kastet sig ud i en konkurrence med sin egen fortid.

Hanne Boels dynamiske og kraftfulde stemme har åbnet mange døre, men med BETWEEN DARK AND DAYLIGHT er der noget mere på færde - noget dybere, noget ekstraordinært, noget mere risikabelt. Den danske musiklegende er vibrerende til stede i et udtryk og et personligt univers, der lyder af nu! Det er længe siden Hanne Boel har været igennem hele processen med at skrive sange, finde deres form og udtryk, vælge og finde medspillere og makkere og ikke mindst at indspille. Det har været en meget emotionel og glædelig genoplevelse af de processer, hun kender så godt fra tidligere.

BETWEEN DARK AND DAYLIGHT indeholder nye originale sange skrevet af Hanne selv og andre skrevet i samarbejde med bl.a. Jacob Bellens, Anders SG og Emil Falk og indspillet med nænsomhed sammen med gode venner. Det er Hanne Boel anno 2020, i et dekonstrueret univers og en hybrid af mange retninger, hvor hun befinder sig godt.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udkommer 07/02-2020
EAN/UPC 0663993190815
Label SUN
Genre Soul / R&B     Soul
Estimeret vægt 300 gram


Vis flere

Mere med Hanne Boel

Hvis du kan lide Hanne Boel, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Hanne Boel - Between Dark And Daylight [Signeret]

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis flere

Flere tilbud: Signerede titler

Vis flere

Flere tilbud: Vinyl: Mest Populære