I Nat Blir Vi Gamle

Kira Skov

Price
$ 14.99
ekskl. moms
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Also available as:


Det var slet ikke meningen. Kira Skov havde travlt med andre projekter og drømte egentlig om en pause fra at udsende plader. Siden debut'en med Kira & The Kindred Spirit (Happiness Saves Lifes, 2002) har Kira formået at skrive, indspille og udgive et nyt album næsten årligt. I foråret 2018 udkom den gribende udgivelse "The Echo of You" som var skrevet til Kiras afdøde mand, Nicolai Munch-Hansen, som gik bort i 2017, kort tid inden udgivelsen af det internationalt højt anmelderroste og prisbelønnede album, "In The Beginning", der blev til i tæt samarbejde med Maria Faust.

I nat blir vi gamle er Kiras 14. studiealbum siden hendes debut i 2002. Hun har været omkring mange forskellige genrer og har samarbejdet med utallige musikprofiler både herhjemme og i udlandet. Fra Tricky til Pj Harveys producer John Parish, samarbejdet i Cabin Project med Marie Fisker, Persona med Peter Peter og senest Bonnie Prince Billy på den sidste udgivelse "The Echo of You". Planen var at tage en pause fra turne livet og på adskillige opfordringer at dykke ned i et bogprojekt om sorg og Kiras eget liv i store træk. Men da Kira gik i eksil og fordybede sig, blev det hurtigt til digte, sangtekster og brudstykker fra en mere abstrakt kreativ åre.

"Pludselig sad jeg alligevel med guitaren i hånden og komponerede med udgangspunkt i de danske ord og tekster, jeg havde skrevet", siger Kira Skov. Snart tog det fart, og før Kira vidste af det, havde hun skrevet materiale nok til mindst én plade. Processen med indspilningerne var også anderledes og mere eksperimenterende og i et tæt samarbejde med musikeren og produceren Silas Tinglef.

"Vi testede sangene kan man sige, hvilket åbnede op for en anderledes proces i forhold til mine tidligere plader. Ingen fastsat deadline og studietid med bands og producerer, men en mere eksperimenterende og legende tilgang til musikken og indspilningsprocessen. Lydmæssigt er det et skridt væk fra mine tidligere udgivelser, hvor der nu bl a. er inspiration fra hip hop, filmmusik og trip hop. Produktionen har givet sangene en særlig karakter og har kreeret et rum som jeg synes skaber en særlig fokus på tekster . Det har handlet meget om at fjerne elementer og komme ind til kernen af stoffet.", udtaler Kira om musikken, der elegant kombinerer det organiske og det elektroniske i et møde med spoken word og den mere klassiske sangskrivertradition.

Kira spillede sangene for den danske stjerneproducer Anders Trentemøller, som var begejstret for lyden og teksterne. Han har mixet og co-produceret 5 af sangene på pladen.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 8/11-2019
EAN/UPC 0663993191225
Label SUN
Dimensions 125 × 142 × 10 mm
Weight (estimated) 124 g


See more

Mere med Kira Skov

Hvis du kan lide Kira Skov, så måske...

See more

En del af: Kira Skov - I Nat Blir Vi Gamle

See more

En del af: Musik: Mest populære

See more

En del af: Signerede titler nu udsolgt

See more

En del af: CD'er til 119,95 DKK

See more

En del af: CD'er til 119,95