Alt Hvad Du Længes Mod

Halfdanskerne

Førpris
kr. 169,95
Din pris
kr. 99,95
Du sparer
41%
Forventes afsendt
6-9 arbejdsdage

Vores kunder siger:Haldanskerne er klar med deres hidtil mest ambitiøse album, hvor trioen med respekt og forståelse for sangskatten fornyer udtrykket på de danske klassikere.

Titlen på Halfdanskernes 5. album er et citat fra Tove Ditlevsens og Anne Linnets "Barndommens gade", som er en af de 10 sange, som trioen fortolker på albummet. Og Lars Grand, Rasmus Vennevold og Mads Westfall har erfaret, at der er en stor længsel efter nye fortolkninger af de gamle klassikere rundt omkring i landet.

"Siden vi i 2015 fejrede 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel har vi spillet flere hundrede koncerter i det ganske danske land, stort set hver gang med fulde huse og stående ovationer", fortæller Lars. "Og det i en tid, hvor folkemusikken stort set ingen bevågenhed har fra de landsdækkende medier". Rasmus tilføjer: "Der er ingen tvivl om, at der stadig er et kæmpe engageret publikum, der elsker de gamle sange, og som gerne rejser sig fra sofaen, når der kommer dygtige visefortolkere forbi deres lokalområde".

Alt hvad du længes mod er klart trioens hidtil mest ambitiøse album, og flere dogmer er blevet brudt for at nå det ultimative resultat. Den ansete trommeslager Jeppe Gram deltager på 6 af numrene, og det har åbnet op for at skabe større og mere radiovenlige produktioner end på trioens tidligere albums, hvor der alene blev fokuseret på harmonika, kontrabas og guitar. Desuden har Halfdanskerne for første gang selv sat musik til to af sangene. Digte af Halfdan Rasmussen og Piet Hein har fået helt nye melodier, som fortolkes med den sædvanlige musikalitet og nærvær.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet Danmark, 26/04-2019
EAN/UPC 0717101301324
Label STV
Katalognr. NO3013
Genre Jazz
Vægt 107 gram
Sprog Engelsk