Baby Blue

Sanne Salomonsen

Pris
kr. 119,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:På sit første studiealbum i seks år har Sanne Salomonsen genfundet sin grundlyd: Blues og rootsrock. Baby Blue er samtidig et albummet spækket med selvreflekterende og observerende beretninger fra en voksen rockmama.

De seneste seks år har Sanne Salomonsen brugt utallige timer på landevejen. Og det har givet den danske sangerinde tid til at mærke sine længsler. Især én ting trængte sig på: At lave et album, som var tro mod hendes rødder og mod den organiske energi, hun og bandet fremmaner ved koncert efter koncert.

"Mine seneste albums har været baseret på sangskriversessions, som alle har været spændende og inspirerende. Men jeg kunne mærke, at nu trængte jeg til at stå med mit band og komme helt ned i sangene, inden vi skulle indspille. Jeg længtes efter, at vi sammen fandt ned i de rootsy og bluesy rødder, vi dyrker live," siger Sanne Salomonsen.

Hendes faste keyboardspiller Annika Askman er albummets primære komponist, og samtidig er der bidrag til tekst og musik fra navne som Marcus Winther-John, Pernille-Leeloo, Mats Valentin, Marti Dodson, Mauro Scocco, Joakim Niels, Kim Zorde, Michael Falch og Salomonsens eksmand Mats Ronander. Den svenske musikers mundharpe er ligeledes en rød tråd gennem en stribe sange, hvor eftertænksomheden står side og side med ufiltreret livsglæde.

"Noget af det, som er så vidunderligt ved at blive så voksen, som jeg er blevet nu, er, at man har noget at synge om. For man har levet et liv. Det reflekterer sig i sangene," siger Sanne Salomonsen. Hun adresserer både det tabte og det vundne i livet, og hun sender forstående blikke mod dem, der stadig jagter passionen.

Baby Blue er Sanne Salomonsens 15. studiealbum og er produceret af Óli Poulsen, Jonas Krag, Jon Grundtvig, Annika Askman og Lars Skjærbæk.

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgivet 19/05-2017
EAN/UPC 0889854435929
Label Sony Owned
Katalognr. 88985443592
Mål 125 × 142 × 10 mm
Estimeret vægt 124 g