Flatt & Scruggs

kr. 499,95
Forventes afsendt
16-18 arbejdsdage

Vores kunder siger:


112 TR./12" BOOK

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Specielt cover Box set
Udgivet Holland, 27/06-1994
EAN/UPC 4000127154729
Katalognr. BFY15472.2
Genre Country
Estimeret vægt 310 gram


  1. God Loves His Children
  2. I'm Going to Make Heaven My Home
  3. We'll Meet Again Sweetheart
  4. My Cabin in Caroline
  5. Baby Blue Eyes
  6. Bouquet in Heaven
  7. Down the Road
  8. Why Don't You Tell Me So?
  9. I'll Never Shed Another Tear
  10. No Mother or Dad
  11. Is It Too Late Now!
  12. Foggy Mountain Breakdown
  13. I'll Be Going to Heaven Sometime
  14. So Happy I'll Be
  15. My Little Girl in Tennessee
  16. I'll Never Love Another
  17. Doin' My Time
  18. Pike County Breakdown
  19. Cora is Gone
  20. Preachin', Prayin', Singin'
  21. Pain in My Heart
  22. Roll in My Sweet Baby's Arms
  23. Back to the Cross
  24. Farewell Blues
  25. Old Salty Dog Blues
  26. Take Me in a Lifeboat
  27. Will the Roses Bloom
  28. I'll Just Pretend
CD 2
  1. Come Back Darling
  2. I'm Head over Heels in Love
  3. I'm Waiting to Hear You Call Me Darling
  4. The Old Home Town
  5. I'll Stay Around
  6. We Can't Be Darlings Anymore
  7. Jimmie Brown, the Newsboy
  8. Somehow Tonight
  9. Don't Get Above My Raising
  10. I'm Working on a Road
  11. He Took Your Place
  12. I've Lost You
  13. Tis Sweet to Be Remembered
  14. I'm Gonna Settle Down
  15. Earl's Breakdown
  16. I'm Lonesome & Blue
  17. Over the Hills to the Poorhouse
  18. My Darling's Last Goodbye
  19. Get in Line Brother
  20. Brother, I'm Getting Ready to Go
  21. Why Did You Wander?
  22. Flint Hill Special
  23. Thinking About You
  24. If I Should Wander Back Tonight
  25. Dim Lights, Thick Smoke
  26. Dear Old Dixie
CD 3
  1. Reunion in Heaven
  2. Pray for the Boys
  3. I'll Go Stepping Too
  4. I'd Rather Be Alone
  5. Foggy Mountain Chimes
  6. Someone Took My Place with You
  7. Mother Prays Loud in Her Sleep
  8. That Old Book of Mine
  9. Your Love is Like a Flower
  10. Be Ready for Tomorrow May Never Come
  11. Till the End of the World Rolls Around
  12. You're Not a Drop in the Bucket
  13. Don't This Road Look Rough & Rocky
  14. Foggy Mountain Special
  15. You Can Feel It in Your Soul
  16. Old Fashioned Preacher
  17. Before I Met You
  18. I'm Gonna Sleep with One Eye Open
  19. Randy Lynn Rag
  20. On My Mind
  21. Blue Ridge Cabin Home
  22. Some Old Day
  23. It Won't Be Long
  24. No Mother in This World
  25. Gone Home
  26. Bubbling in My Soul
  27. Joy Bells
  28. What's Good for You
CD 4
  1. No Doubt About It
  2. Who Will Sing for Me
  3. Give Mother My Crown-six White Horses
  4. Shuckin' the Corn
  5. I'll Take the Blame (Previously Unissued)
  6. Don't Let Your Deal Go Down
  7. A Hundred Years from Now
  8. Give Me the Flowers While I'm Living
  9. Is There Room for Me
  10. I'll Take the Blame
  11. Let Those Brown Eyes Smile at Me
  12. I'll Never Shed Another Tear
  13. I Won't Be Hanging Around
  14. I Don't Care Anymore
  15. Big Black Train
  16. Mama's & Daddy's Little Girl
  17. Crying Alone
  18. A Million Years in Glory
  19. Heaven
  20. Building on Sand
  21. Jesus Savior Pilot Me
  22. Crying My Heart out over You
  23. Ground Speed
  24. Who Knows Right from Wrong
  25. Iron Curtain
  26. Cabin on the Hill
  27. Someone You Have Forgotten
  28. Foggy Mountain Rock
  29. You Put Me on My Feet