Que Sera, Sera

Doris Day

kr. 849,95
Forventes afsendt
6-9 arbejdsdage

Vores kunder siger:



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 5
Specielt cover Box set
Udgivet Holland, 12/02-1996
EAN/UPC 4000127157973
Katalognr. EK15797
Genre Easy Listening     Middle Of The Road
Estimeret vægt 372 gram


  1. Whatever Will Be, Will Be (Que Sera)
  2. Somebody Somewhere
  3. We'll Love Again
  4. Julie
  5. Love in a Home
  6. Gone with the Wind
  7. The Song is You
  8. Don't Take Your Love from Me
  9. The Gypsy in My Soul
  10. Autumn Leaves
  11. I Remember You
  12. Hello, My Lover, Goodbye
  13. Day by Day
  14. But Beautiful
  15. There Will Never Be Another You
  16. But Not for Me
  17. I Hadn't Anyone Till You
  18. Today Will Be Yesterday Tomorrow
  19. The Party's over
  20. Nothing in the World
  21. Whad'ja Put in That Kiss
  22. The Man Who Invented Love
  23. Twelve O'clock Tonight
  24. Rickety Rackety Rendevous
  25. Through the Eyes of Love
CD 2
  1. I'm Not at All in Love
  2. Once a Year Day!
  3. Small Talk
  4. There Once Was a Man
  5. Seven & a Half Cents
  6. Under a Blanket of Blue
  7. I See Your Face Before Me
  8. Moon Song
  9. Dream a Little Dream of Me
  10. You Do Something to Me
  11. Wrap Your Troubles in Dreams
  12. Close Your Eyes
  13. Stars Fell on Alabama
  14. The Night We Called It a Day
  15. Soft As the Starlight
  16. The Lamp is Low
  17. Moonglow
  18. Cheek to Cheek
  19. Nice Work if You Can Get It
  20. I've Got My Love to Keep Me Warm
  21. Let's Face the Music & Dance
  22. Wrap Your Troubles in Dreams (Alt)
CD 3
  1. It's Easy to Remember
  2. It Might As Well Be Spring
  3. I'll Remember April
  4. Three Coins in the Fountain
  5. In the Still of the Night
  6. Soon
  7. A Foggy Day
  8. Love is Here to Stay
  9. Run Away, Skidaddle Skidoo (Mono)
  10. Teacher's Pet (Mono)
  11. Walk a Chalk Line (Mono)
  12. You'll Never Know
  13. I Had the Craziest Dream
  14. Over the Rainbow
  15. Oh, but I Do
  16. Easy to Love
  17. That Old Black Magic
  18. Pennies from Heaven
  19. The Way You Look Tonight
  20. Night & Day
  21. Hooray for Hollywood
  22. A Very Precious Love
  23. Blues in the Night (My Mama Done Tol' Me)
CD 4
  1. Everybody Loves a Lover (Mono)
  2. The Tunnel of Love (Take 1)
  3. Instant Love
  4. Posess Me (Stereo)
  5. The Tunnel of Love (Take 14)
  6. Kissin' My Honey
  7. That Jane from Maine (With Train Effect)
  8. Steppin' out with My Baby
  9. The Lady's in Love with You
  10. I Enjoy Being a Girl
  11. Let's Fly Away
  12. Why Don't We Do This More Often
  13. Fit As a Fiddle (And Ready for Love)
  14. Let's Take a Walk Around the Block
  15. Makin' Whoopee
  16. You're Driving Me Crazy (What Did I Do?)
  17. Get out & Get Under the Moon
  18. I Feel Like a Feather in the Breeze
  19. I'm Sitting on Top of the World
  20. Cuttin' Capers
  21. Me Too (Ho-ho! Ha-ha!)
  22. Love Me in the Daytime (Double Vocal)
  23. Anyway the Wind Blows (Double Vocal)
  24. Be Prepared
  25. A Perfect Understanding
  26. It Happened to Jane
  27. He's So Married
  28. Deck the Halls with Boughs of Holly
  29. Inspiration
CD 5
  1. Pillow Talk
  2. Roly Poly
  3. Heart Full of Love
  4. The Sound of Music
  5. Oh! What a Lover You'll Be
  6. No
  7. A Fellow Needs a Girl
  8. What Every Girl Should Know
  9. Mood Indigo
  10. What's the Use of Wond'rin'
  11. My Kinda Love
  12. When You're Smiling
  13. You Can't Have Everything
  14. A Hundred Years from Today
  15. The Everlasting Arms
  16. Something Wonderful
  17. Not Only Should You Love Him
  18. What Does a Woman Do
  19. Everybody Loves a Lover (St.;w/o 2nd Voc.;alt)
  20. Run Away, Skidaddle Skidoo (Stereo)
  21. Teacher's Pet (Stereo)
  22. Walk a Chalk Line (Stereo)
  23. Posess Me (Mono) (Alt)
  24. That Jane from Maine (W/o Train Effect)
  25. Makin' Whoopee (Alt)
  26. Love Me in the Daytime (Single Vocal)
  27. Anyway the Wind Blows (Single Vocal)
  28. Be Prepared (Alt)
  29. A Perfect Understanding (Alt)