Albums 1969-1972

Climax Blues Band

kr. 219,95
Forventes afsendt
8-11 arbejdsdage

Vores kunder siger:

Compact Disc - 5 CD Box Set



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 5
Udgave Remastered edition
Udgivet 28/06-2019
EAN/UPC 5013929477902
Label Esoteric
Katalognr. ECLEC52679
Genre Rock
Estimeret vægt 372 gram


  1. Mean Old World
  2. Insurance
  3. Going Down This Road
  4. You've Been Drinking
  5. Don't Start Me Talkin'
  6. Wee Baby Blues
  7. Twenty Past One
  8. A Stranger in Your Town
  9. How Many More Years
  10. Looking for My Baby
  11. And Lonely
  12. The Entertainer
  13. Checking on My Baby (Bonus Track)
  14. Arthur's Boogie (Bonus Track)
  15. Stormy Monday (Bonus Track)
  16. Don't Start Me Talkin' (Take One) (Bonus Track)
  17. Anybody's Boogie (Bonus Track)
  18. You've Been Drinking (Take One) (Bonus Track)
  19. And Lonely (Take Five) (Bonus Track)
CD 2
  1. Flight
  2. Hey Baby, Everything's Gonna Be Alright, Yeh Yeh Yeh
  3. Cubano Chant
  4. Little Girl
  5. Mum's the Word
  6. Twenty Past Two / Temptation Rag
  7. So Many Roads, So Many Trains
  8. City Ways
  9. Crazy 'bout My Baby
  10. Like Uncle Charlie (A-side of Single) (Bonus Track)
  11. Loving Machine (B-side of Single) (Bonus Track)
  12. Dance of the Mountain King's Daughter (Bonus Track)
  13. Flight (First Mix) (Bonus Track)
CD 3
  1. Country Hat
  2. Every Day
  3. Reap What I've Sowed
  4. Brief Case
  5. Alright Blue?
  6. Country Hat (Reprise)
  7. Seventh Son
  8. Please Don't Help Me
  9. Morning Noon and Night
  10. Long Lovin' Man
  11. Louisiana Blues
  12. Cut You Loose
  13. Flight (Live at the Blow Up Club, London 1971) (Bonus Track)
  14. Seventh Son (Live at the Blow Up Club, London 1971) (Bonus T
  15. Reap What I Have Sowed (Live at the Blow Up Club, London 197
CD 4
  1. Hey Mama
  2. Shoot Her if She Runs
  3. Towards the Sun
  4. Come on in My Kitchen
  5. Who Killed Mcswiggin
  6. Little Link
  7. St. Michael's Blues
  8. Bide My Time
  9. That's All
  10. Hey Mama (Live at the Blow Up Club, London 1971) (Bonus Trac
  11. Shoot Her if She Runs (Live at the Blow Up Club, London 1971
  12. Spoonful (Live at the Blow Up Club, London 1971) (Bonus Trac
CD 5
  1. Rich Man
  2. Mole on the Dole
  3. You Make Me Sick
  4. Standing by a River
  5. Shake Your Love
  6. All the Time in the World
  7. If You Wanna Know
  8. Don't You Mind People Grinning in Your Face
  9. Mole on the Dole (Single Version) (Bonus Track)