Two Classic Albums Plus Singles 1946-1961

Floyd Tillman

kr. 59,95
Forventes afsendt
7-10 arbejdsdage

Vores kunder siger:




Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Udgivet 22/02-2019
EAN/UPC 5036408175823
Katalognr. IMT8175823.2
Genre Country
Estimeret vægt 310 gram


  1. It Makes No Difference Now
  2. Slipping Around
  3. This Cold War with You
  4. Each Night at Nine
  5. I Gotta Have My Baby Back
  6. They Took the Stars out of Heaven
  7. I've Got the Craziest Feeling
  8. I Love You So Much It Hurts
  9. I'll Keep Loving You
  10. I'll Take What I Can Get
  11. Some Other World
  12. Daisy Mae
  13. Daisy Mae
  14. Two Stubborn People
  15. This Cold War with You
  16. Let's Make Memories Tonight
  17. I'm Still in Love with Every Girl
  18. Each Night at Nine
  19. I Love You So Much It Hurts
  20. When Your Woman Turns Bad
  21. Mr Bottle
  22. I Don't Care Anymore
  23. Empty Glass
  24. Drivin' Nails in My Coffin
CD 2
  1. Drivin' Nails in My Coffin
  2. Some Other World
  3. Go out and Find Somebody New
  4. Sign on the Dotted Line
  5. Sweetheart Darlin'
  6. Gotta Have Somethin'
  7. It's a Cruel, Cruel World for Me
  8. The Same Old Blues
  9. I'm Leaving This Old World Someday
  10. It's Got Me Down
  11. Westphalia Waltz
  12. Houston Waltz
  13. I Love You So Much It Hurts
  14. I'll Take What I Can Get
  15. Please Don't Pass Me by
  16. Cold, Cold Woman
  17. Drinkin' and Thinkin'
  18. Gals Are Funny That Way
  19. Slipping Around
  20. You Made Me Live, Love and Die
  21. I'll Never Slip Around Again
  22. This Cold War with You
  23. I Gotta Have My Baby Back
  24. It Had to Be That Way
CD 3
  1. Darling, Don't Go
  2. Mama, What'll I Do
  3. I Almost Lost My Mind
  4. Precious Memory
  5. The Last Straw
  6. The Little Miracle
  7. I Gotta Stop
  8. The Grandest Prize
  9. I've Got the Craziest Feeling
  10. Each Night at Nine
  11. I'm Falling for You
  12. Why Are You Blue
  13. I Don't Care Who Knows
  14. I Don't Care Anymore
  15. I Love You Just As You Are
  16. You're That to Me
  17. The Rose of Monterey
  18. Why Do I Drink
  19. Guess I'll Be Playing the Field from Now on
  20. Don't Say You Love Me, Just Show It
  21. I'll Still Be Loving You
  22. It's Over, All over
  23. Take My Love with You Too
CD 4
  1. Goodbye Tomorrow, Hello Yesterday
  2. I Finally Saw the Light
  3. A Small Little Town
  4. The Worm Has Turned
  5. More Than Anything
  6. Just One More Time
  7. I'll Never Be the Same Without You
  8. Call on Me (And I'll Be There)
  9. One More Day, Wasted Away
  10. Sometime, Somewhere, Somehow
  11. She's Long Gone
  12. Let's Make Memories Tonight
  13. Save a Little for Me
  14. Baby, I Just Want You
  15. Running Away
  16. Heartaches for Gold
  17. Cold Cold Beer
  18. Floyd's Song
  19. On You My Life Depends
  20. I'm Free from the Love I Had for You
  21. It Just Tears Me Up
  22. The Song of Music
  23. Whatever You Do
  24. The Record Goes Round and Round