Eight Classic Albums

Doris Day

kr. 119,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Specielt cover Digipak
Udgivet 30/08-2019
EAN/UPC 5036408214720
Katalognr. RTRCD122
Genre Pop
Estimeret vægt 310 gram


  1. I See Your Face Before Me
  2. Close Your Eyes
  3. The Night We Called It a Day
  4. Dream a Little Dream of Me
  5. Under a Blanket of Blue
  6. You Do Something to Me
  7. Stars Fell on Alabama
  8. Moon Song
  9. Wrap Your Troubles in Dreams (And Dream Your Troubles Away)
  10. Soft As the Starlight
  11. Moonglow
  12. The Lamp is Low
  13. Cuttin' Capers
  14. Steppin' out with My Baby
  15. Makin' Whoopee
  16. The Lady's in Love with You
  17. Why Don't We Do This More Often
  18. Let's Take a Walk Around the Block
  19. I'm Sitting on Top of the World
  20. Get out and Get Under the Moon
  21. Fit As a Fiddle (And Ready for Love)
  22. Me Too (Ho-ha! Ho-ha!)
  23. I Feel Like a Feather in the Breeze
  24. Let's Fly Away
CD 2
  1. Hooray for Hollywood
  2. Cheek to Cheek
  3. It's Easy to Remember
  4. The Way You Look Tonight
  5. I'll Remember April
  6. Blues in the Night
  7. Over the Rainbow
  8. Love is Here to Stay
  9. In the Still of the Night
  10. Night and Day
  11. Easy to Love
  12. I Had the Craziest Dream
  13. I've Got My Love to Keep Me Warm
  14. Soon
  15. That Old Black Magic
  16. You'll Never Know
  17. A Foggy Day
  18. It Might As Well Be Spring
  19. Nice Work if You Can Get It
  20. Three Coins in the Fountain
  21. Let's Face the Music and Dance
  22. Pennies from Heaven
  23. Oh, but I Do
CD 3
  1. What Every Girl Should Know
  2. Mood Indigo
  3. When You're Smiling
  4. A Fellow Needs a Girl
  5. My Kinda Love
  6. What's the Use of Wond'rin
  7. Something Wonderful
  8. A Hundred Years from Today
  9. You Can't Have Everything
  10. Not Only Should You Love Him
  11. What Does a Women Do
  12. The Everlasting Arms
  13. Show Time Part 1
  14. I Got the Sun in the Morning
  15. Ohio
  16. I Love Paris
  17. When I'm Not Near the Boy I Love
  18. People Will Say We're in Love
  19. I've Grown Accustomedto His Face
  20. The Surrey with the Fringe on Top
  21. They Say It's Wonderful
  22. A Wonderful Guy
  23. On the Street Where You Live
  24. The Sound of Music Show Time Part 2
CD 4
  1. Bright and Shiny
  2. I Want to Be Happy
  3. Keep Smilin', Keep Laughin', Be Happy
  4. Singin' in the Rain
  5. Gotta Feelin'
  6. Happy Talk
  7. Make Someone Happy
  8. Ridin' High
  9. On the Sunny Side of the Street
  10. Clap Yo' Hands
  11. Stay with the Happy People
  12. Twinkle and Shine
  13. I Believe in Dreams
  14. I'll Buy That Dream
  15. My Ship
  16. All I Do is Dream of Yo
  17. When I Grow Too Old to Dream
  18. We'll Love Again
  19. I Have Dreamed
  20. Periwinkle Blue
  21. Someday I'll Find You
  22. You Stepped out of a Dream
  23. Oh, What a Beautiful Dream
  24. Time to Say Goodnight