Seven Classic Albums (+Singles)

Paul Anka

kr. 69,95
Forventes afsendt
3-5 arbejdsdage

Vores kunder siger:



Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Antal enheder × 4
Udgivet 27/09-2019
EAN/UPC 5036408218124
Katalognr. RTRCD154
Genre Pop
Estimeret vægt 310 gram


  1. Down by the Riverside
  2. You Belong to Me
  3. Your Cheatin' Heart
  4. Waiting for You
  5. Walkin' My Baby Back Home
  6. Sing, Sing, Sing (With a Swing)
  7. Diana
  8. Red Sails in the Sunset
  9. Jambalaya
  10. I've Heard That Song Before
  11. Pity Pity
  12. Side by Side
  13. (All of a Sudden) My Heart Sings
  14. Under Paris Skies
  15. Autumn Leaves
  16. Pigalle
  17. Comme Ci, Comme Ca
  18. C'est Si Bon
  19. Melodie D'amour
  20. I Miss You So
  21. I Love Paris
  22. If You Love Me Baby (Really Love Me)
  23. Les Filles De Paris
  24. So It's Goodbye
CD 2
  1. Hello, Young Lovers
  2. You Made Me Love You
  3. Secret Love
  4. I Can't Give You Anything but Love
  5. Love is a Many Splendede Thing
  6. Love Letters in the Sand
  7. P.s. I Love You
  8. Somebody Loves Me
  9. Love is Just Around the Corner
  10. I'm in the Mood for Love
  11. I've Got My Love to Keep Me Warm
  12. Train of Love
  13. Christmas Greetings
  14. Santa Claus is Coming to Town
  15. The Christmas Song
  16. Rudolph, the Red Nosed Raindeer
  17. Winter Wonderland
  18. I Saw Mommy Kissing Santa Clas
  19. Jingle Bells
  20. Hark! the Herald Angels Sing
  21. O Little Town of Bethlehim
  22. White Christmas
  23. O Come All Ye Faithful
  24. Silent Night
  25. It's Christmas Everywhere
CD 3
  1. Anchors Aweigh
  2. Sing, Sing, Sing
  3. You Made Me Love You
  4. (All of a Sudden) My Heart Sings
  5. One for My Baby (And One More for the Road)
  6. Swanee
  7. I Can't Give You Anything but Love
  8. I'm a Do I
  9. Diana
  10. I'm a Do It Yourself Type of Guy
  11. Put Your Head on My Shoulder
  12. You Are My Destiny
  13. Lonely Boy
  14. It's Time to Cry
  15. I'm a Do It Yourself Man
  16. Anchors Aweigh
  17. Hello Young Lovers
  18. My Home Town
  19. Down by the Riverside
  20. Anchors Aweigh (Outro)
  21. Let's Sit This One out
  22. I Only Have Eyes for You
  23. The Nearness of You
  24. You Go to My Head
  25. I'm Glad There is You
  26. You and the Night and the Music
  27. Let's Fall in Love
  28. I Wanna Be Loved
  29. Embraceable You
  30. Teach Me Tonight
  31. It Had to Be You
  32. I'll See You in My Dreams
CD 4
  1. Young, Alive and in Love
  2. Young and Foolish
  3. Younger Than Springtime
  4. You Made Me Feel So Young
  5. This Life of Mine
  6. Life is Just a Bowl of Cherries
  7. I Love Life
  8. Aren't You Glad You're You
  9. Love Your Spell is Everywhere
  10. I Love You
  11. Falling in Love with Love
  12. Re Just in Love
  13. Finale Young, Alive and in Love
  14. I Love You, Baby
  15. Tell Me That You Love Me
  16. You Are My Destiny
  17. Crazy Love
  18. Let the Bells Keep Ringing
  19. Midnight
  20. Just Young
  21. The Teen Commandment
  22. Lonely Boy
  23. Put Your Head on My Shoulder
  24. It's Time to Cry
  25. Puppy Love
  26. Adam and Eve
  27. My Home Town