Remember That Night

David Gilmour

Pris
kr. 169,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:


Findes også som:


PAL REGION 2 - SPECIAL EDITION - DIGIPACK - PINK FLOYD

Kommentar

Press Info from Capitol:

2006 sendte den legendariske Pink Floyd guitarist sit aldeles glimrende ON AN ISLAND album på gaden, og senere fulgte han pladen op med en en række koncerter i Royal Albert Hall, London.

Han fik hjælp på scenen af et par faste Pink Floyd støtter, og yderligere en lang række velkendte gæstestjerner som David Bowie, David Crosby, Graham Nash, Phil Manzanera og kollegaen Rick Wright.

Resultatet kan ses her, en lækker og flot filmet 2 DVD koncert med masser af afstikkere til Pink Floyd kataloget, men også med energiske live versioner af hans nyeste solomateriale.

Instrueret af den verdensberømte David Mallet, godt hjulpet af 23 kameraer og den nyeste High Definition teknologi, er dette en sand tour de force i, hvorledes man kan præsentere noget nyt og lækkert for det kræsne musik DVD publikum.

Med 3 timers fuld David Gilmour koncert, og yderligere en lang række bonus materiale inkluderet på Disc 2 (2 1/2 time med fraklip, musikvideoer, 3 dokumentarer, øve sessions og fotogalleri), er dette en sand fan perle, men samtidig også et seriøst bud på hvorledes en musik DVD skal og bør se ud i 2007!

Cover og indpakning vil være i samme lækre Digipack stil som på Pink Floyd's Pulse fra sidste år, komplet suppleret med en 20 siders booklet.

Medie Musik     MDVD   (Musik-DVD)
Antal enheder × 2
Udgivet Holland, 17/09-2007
EAN/UPC 5099950431199
Label PLG UK Frontline
Katalognr. 509995043119
Genre Pop
Estimeret vægt 189 gram