Howl At The Moon

THE FLOOR IS MADE OF LAVA

Pris
kr. 169,95
Forventes afsendt
Ved udgivelse

Vores kunder siger:


Findes også som:


Et af landets mest markante rockbands fra 00erne The Floor Is Made Of Lava genudgiver d. 17/4 deres andet album "Howl At The Moon fra 2010 i anledning af at det fylder 10 år. I samme ombæring udsender bandet også en helt "ny" liveplade med en række sange optaget på festivaler henover sommeren 2011. Forsanger og sangskriver Tobias Kippenberger udtaler:

Albummet "Howl At The Moon" står for bandet som en både kunstnerisk og salgsmæssig succes som endte med at indbringe en guldplade for 10.000 solgte eksemplarer - noget som stadig er ganske unikt i dansk sammenhæng for et beskidt, autentisk, punkinspireret rockband. Den rå energi og det gnistrende, nærværende sammenspil har alle dage været kendtegnende for både The Lava's lliverygte og albums. Om genudgivelsen udtaler Tobias Kippenberger

"Det var en vild tid, som sendte os vidt omkring og tilsyneladende bed sig fast i folks hjerter. Man føler sig jo helt mytisk, når folk stadig lytter til musikken og sender indfølte beskeder så mange år senere. Så det var på tide at give pladen en tur mere i manegen."

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udkommer 29/05-2020
EAN/UPC 5700907267890
Genre Rock
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g


Vis flere

Mere med THE FLOOR IS MADE OF LAVA

Hvis du kan lide THE FLOOR IS MADE OF LAVA, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: The Floor Is Made Of Lava

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl