Healing Feeling

Laid Back

Normal price
$ 18.99
Price
$ 14.99
ekskl. moms
You save
21%
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:


Also available as:


Den legendariske, danske popduo fejrer deres 40 års jubilæum med et nyt album. Albummet er tilgængeligt på CD og vinyl den 7. juni.

Med et svimlende pladesalg i multimillionklassen og uopslidelige klassikere som Sunshine Reggae, White Horse og Bakerman på samvittigheden, kan Laid Back i år fejre 40 års frugtbart samarbejde. Men den stilskabende danske popduo ser dog hellere fremad end tilbage, hvilket betyder, at de i anledning af jubilæet har begået et spritnyt album med titlen Healing Feeling.

Det nye album er vanen tro kommet til verden i Laid Backs eget studie på Vesterbro i København, hvor duoen, der udgøres af makkerparret John Guldberg og Tim Stahl, har haft deres faste base lige siden karrierens spæde begyndelse.

Udspillet byder på årgangs-Laid Back. Albummet er præget af et chillet og vuggende lydbillede. Grundstemningen i de 11 sange på Healing Feeling er drømmende, tilbagelænet og generelt spækket med sommerlige good vibes. Det er stilfuld og iørefaldende elektronisk pop med hyppige strejf af reggae og klubmusik. Sådan som kun Laid Back kan skære den!

Ved uddelingen af musikkritikernes pris, Steppeulven, blev Laid Back tidligere i år hædret med pionerprisen for deres lange virke. Og er der nogen, som har gjort sig fortjente til prædikatet pionerer på den danske musikscene, så er det makkerparret John Guldberg og Tim Stahl! Deres elektroniske pop har været banebrydende - både i national og international forstand. Gennem årene har Laid Back været inspirationskilde for en række af de største navne på den internationale musikscene - duoens sange er samplet af sværvægtere som Justin Timberlake, The Black Eyed Peas og Snoop Dogg.

I kølvandet på udgivelsen af Healing Feeling markerer Laid Back jubilæet med en række koncerter rundt om i landet hen over året. Her vil duoen præsentere udvalgte højdepunkter fra hele deres 40 år lange karriere.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 7/6-2019
EAN/UPC 5706876684065
Label Brother Music
Dimensions 125 × 142 × 10 mm
Weight (estimated) 124 g


See more

Mere med Laid Back

Hvis du kan lide Laid Back, så måske...

See more

En del af: Signerede titler nu udsolgt

See more

En del af: Musik: Mest populære

See more

En del af: CD'er til 119,95 DKK

See more

En del af: CD'er til 119,95