Drengen Der Dagdrømte

Ole Kibsgaard

Pris
kr. 69,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Ole Kibsgaard er ingen novice i hverken børne- eller musikbranchen. Som vært for ?Kaj og Andrea? på DR har han de sidste 10 år leveret kvalitetsunderholdning og ?musik til de mindste. Derudover har han siden 1997 været fast sjettemand i Shubidua. Nu udgiver han sin første børne-cd under eget navn: en samling sange og fortællinger om en helt almindelig dreng, der dagdrømmer usædvanligt meget.

I sine drømme møder drengen bl.a. en superhelt, der fanger vandcykeltyve på Skt. Jørgens Sø. Han møder farlige bjørne i skoven i stedet for at følge med i en kedelig matematiktime, og mens hans mor trækker ham rundt på en uendelig shoppe-tur drømmer han om bare at stikke af. Han fortæller om venskabet med nabopigen, om skolegårdsbøllerne, der rapper i frikvarteret og om alle de andre ting, der kan falde en dreng ind, når han tænker over livets små og store spørgsmål.

 

På cd?en medvirker andre velkendte stemmer som Alberte Winding og Kaya Brüel. Og så indeholder cd?en en regulær duel mellem Shubiduas Michael Bundesen og Kjeld Nørgaard, som konkurrerer om at synge dybest!


 

Kommentar

Ole Kibsgaard er ingen novice i hverken børne- eller musikbranchen. Som vært for Kaj og Andrea på DR har han de sidste 10 år leveret kvalitetsunderholdning og musik til de mindste. Derudover har han siden 1997 været fast sjettemand i Shubidua. Nu udgiver han sin første børne-cd under eget navn: en samling sange og fortællinger om en helt almindelig dreng, der dagdrømmer usædvanligt meget. I sine drømme møder drengen bl.a. en superhelt, der fanger vandcykeltyve på Skt. Jørgens Sø. Han møder farlige bjørne i skoven i stedet for at følge med i en kedelig matematiktime, og mens hans mor trækker ham rundt på en uendelig shoppe-tur drømmer han om bare at stikke af. Han fortæller om venskabet med nabopigen, om skolegårdsbøllerne, der rapper i frikvarteret og om alle de andre ting, der kan falde en dreng ind, når han tænker over livets små og store spørgsmål. På cden medvirker andre velkendte stemmer som Alberte Winding og Kaya Brüel. Og så indeholder cden en regulær duel mellem Shubiduas Michael Bundesen og Kjeld Nørgaard, som konkurrerer om at synge dybest!

Medie Musik     CD   (Compact Disc)
Udgave 1. udgave
Specielt cover CD
Udgivet Danmark, 31/3-2008
EAN/UPC 5707435601677
Label ArtPeople
Katalognr. APCD60167
Genre Musik, Cd, Div.
Mål 125 × 140 × 8 mm
Vægt 80 g

Hvis du kan lide Ole Kibsgaard, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Test Dansk Musik

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 69,95

Vis flere

Flere tilbud: CD'er til 69,95