Velkommen til Medina

Medina

Price
$ 8.99
ekskl. moms
Expected to ship
5-7 workdays

Our customers say:01 Velkommen til Medina
02 Kun for Mig
03 Rick Ross
04 Stikker Du af
05 Ensom
06 Vi to
07 Joanna
08 Jante
09 Perfektion
10 Er Du med

Comment

Velkommen Til Medina er ikke kun Medinas nye single, det er også titlen på hendes album, der slippes løs 31. august. Albummet følger op på succesen med årets danske hit Kun For Mig.

Kun For Mig har til dags dato solgt mere end 65.000 digitale downloads (2 x platin), og ikke færre end 2,3 millioner har set videoen på Youtube. Derudover har Medina flere uger i træk haft førstepladsen på diverse hitlister såsom Airplay og Download charten. Sidst men ikke mindst har Kun For Mig rundet 25 uger på P3s Tjeklisten. Med Velkommen Til Medina skriver sangerinden endnu et kapitel i musikscenens bedst fortalte succeshistorie i 2009.

På Velkommen Til Medina har sangerinden sat sine tydelige fingeraftryk. Hun har selv stået for sangskrivningen, og lydsiden er udviklet i tæt samarbejde med producerteamet Providers. Inspirationen til pladen er kommet alle steds fra og undervejs har Medina lyttet til mange musikgenrer. Så selvom hun har lavet en decideret popplade, vil albummet skille sig ud fra mængden af andre pop udgivelser af samme kaliber, da Medina og Providers har ramt en lyd, der rykker på klubben, landets radiostationer og enhver musikelskers personlige playliste.

På tekstsiden arbejder Medina med metaforer og flertydighed, inspireret af klublivets ekstase, og folk der gang på gang flygter ud i natten og danser på livets sørgelige, og skræmmende skyggeside for at glemme ulykkelig kærlighed og hverdagens elendighed. Det er i dette krydsfelt mellem opturen og nedturen, at Medina har skrevet sangene til den nye plade. Lyt bare til sange såsom Kun For Mig, Stikker Du Af og Ensom.

Media Musik     CD   (Compact Disc)
Released 31/8-2009
EAN/UPC 5708422002385
Cat. no. ATTACKCD113
Genre Pop
Dimensions 125 × 142 × 10 mm
Weight 100 g

Tracksliste


See more

Mere med Medina

Hvis du kan lide Medina, så måske...

See more

En del af: CD'er til 69,95

See more

En del af: CD'er til 69,95 DKK