Awake

Sidsel Storm

Price
kr. 151.96
ekskl. moms
Expected to ship
8-11 workdays

Our customers say:


Also available as:


Den 36 årige jazzsangerinde er klar med sin 5. udgivelse i eget navn.

Hun har med stor succes stået på scener i både Japan, Taiwan, Thailand, Tyskland og Skandinavien og har bjergtaget publikum samt anmeldere med sin varme personlige stemme og sit unikke nærvær. Nu er hun klar med ny plade og koncerter i 2019/2020.

Sidsel Storm har tidligere gjort sig bemærket herhjemme og modtaget prestigefyldte priser som fx DPAs jazzkomponist pris (2008) og en Danish Music Award for Årets Danske Vokaljazz Udgivelse (2009). Derudover har hun høstet international anerkendelse med tusindvis af solgte cd´er i bl.a. Asien og Tyskland. Awake er indspillet i The Village Studio i København og i Sidsels eget lille studie i Dragør. Pladen er mixet og mastereret i Nilento Studio, Gøteborg (SE).

Awake indeholder sange fra Sidsels egen hånd og sammen med den svenske jazzpianist Magnus Hjorth åbnes der for et nyt og spændende kompositorisk samarbejde. Sidsel og hendes mand, pianist og producer Peter Storm Otto, har sammen skrevet titelkompositionen "Awake". Et begreb de begge genkender efter de seneste par år med 3 små børn. Sangene på Awake berører emner som nærvær, kærlighed, sorg, længsel, dårlige vaner og taknemmelighed. Ud over egne kompositioner fortolker Sidsel også nogle gamle standards som hun behandler med en stor portion respekt og kærlighed.

Sidsel Storm har samlet sit faste live-hold på denne plade og har derudover inviteret et par strygere indenfor. Sidsel føler det naturligt at inddrage sine musikere i både kompositionsarbejdet og arrangørarbejdet da dette ofte er en naturlig proces i øvelokalet og styrker bandet som helhed og dermed det samlede udtryk.

Media Musik     LP   (LP VINYL)
Released 24/5-2019
EAN/UPC 5709498213859
Label VME
Dimensions 314 × 314 × 3 mm
Weight (estimated) 300 g