Himmelmekanik

Marc Facchini

Pris
kr. 169,95
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Siden udgivelsen af sin debutplade i 2015, er Marc Facchini både blevet DMA-nomineret og rost til skyerne af flere anmeldere, mens han har spillet Danmark tyndt.

Med sin tredje plade, 'Himmelmekanik', er den dansk/italienske sangskriver klar til at træde ud af sine forbilleders skygge. Efter 13 års sangskrivning er jeg endelig nået til et punkt, hvor den musik jeg skriver når mine ambitioner for, hvordan jeg vil påvirke lytteren. Det er en enormt tilfredsstillende følelse, og derfor må jeg også huske at bevare min ydmyghed. I det her liv kan man altid blive klogere, dygtigere og mere fokuseret.

Forbillederne spænder vidt; fra Allan Olsen, Sebastian og Povl Dissing til internationale navne som Arvo Pärt, Nusrat Fateh Ali Khan og Ali Farka Touré. Marc Facchini uddyber: Jeg vil gerne lave noget musik, som på moderne vis forholder sig til den perlerække af magiske danske sange, som der er blevet skrevet de sidste 50 år. I dag er der kortere fra Thisted til Tokyo, end nogensinde før. Når jeg beskæftiger mig med noget så kasse-agtigt som dansk sangskrivning, giver det mening at inkorporere estisk minimalisme, sydasiatisk sufi-sang og malinesisk blues, fordi alle de ting er en del af, hvordan Danmark lyder i dag.

For at forløse de musikalske ambitioner, har Facchini fået en gruppe af landets mest lovende musikere til at medvirke på pladen, som genre- og aldersmæssigt spænder bredt, med blandt andre Kentaur, Bisse og Søren Kragh Jacobsen på CV'et. Albummet er co-produceret af Neill C. Furio og Mads Graves P.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 14/05-2018
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g