Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
kr. 149,95
Din pris
kr. 110,00
Du sparer
27%
Forventes afsendt
0-1 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Kald mig prinsesse PB

Sara Blædel


Beskrivelse

Da drabsafdelinge på Københavns politigård modtager en anmeldelse om voldtægt af en ung kvinde, bliver kriminalassistent LouiseRick sat på sagen. Det viser sig, at kvinden er blevet voldtaget af en mand, hunhar mødt på et dating-site, men den identitet, han har opgivet, er falsk.

En gennemgang af uopklarede voldtægtssager afslører fl ere med ettilsvarende mønster, og da en ung kvinde kort efter fi ndes kvalt i forbindelsemed endnu en voldtægt, sættes alle ressourcer i afdelingen ind på at fi nde denserieforbryder, der opererer i ly af internettets anonymitet.

Men alle spor ender blindt, og det går op for Louise Rick, at de er nødt til at tage utraditionelle metoder i brug. Så hun opretter selv en netdating-profil …

” Lad det være klart fra start. Kald mig Prinsesse er elementært og vedrørende spændende, ja velskreven og underholdende hele vejen til sidste punktum … Så bravo og bank i krimibordet. Blædel har serveret en solid anretning, en gedigen krimi, og noget tyder på, at vi igen har fået en glimrende dansk krimiforfatter.”
- Politiken

” Sara Blædel følger succesdebuten op med en ny sikker politiroman … Blædel har fuldstændig styr på plottet, og spændingsmotoren kører støt og gelinde i denne velresearchede og ganske velskrevne veninde-krimi.
- Information

Produktdetaljer

Medie   Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave   5. udgave, 11. oplag
Specielt cover   Paperback
Udgivet   12/09-2011
Oprindeligt udgivet   2005
ISBN13   9788771085938
Forlag   Peoples Press
Genre   Pb, Krimi og Spænding
Mål   214 × 144 × 27 mm
Vægt   454 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk