Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejledende salgspris
DKK 139,95
Din pris
DKK 108,00
Du sparer
23%
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Bruce Springsteen

Karsten Jørgensen


Beskrivelse

I midten af halvfjerdserne dukkede Bruce Springsteen op på den internationale rockscene og blev hurtigt udråbt til både ”rock’n’roll musikkens fremtid” og ”den nye Bob Dylan”. I de 40 år, der er gået siden, har han formået at fastholde et højt kvalitetsniveau på de fleste af sine plader, og han rager op som et af de allerstørste navne i rockhistorien.
Springsteen har ofte balanceret på kanten af klicheen og det sentimentale – men sin troværdighed har han aldrig mistet. Hans enkle og tilgængelige rockmusik og de gribende sangberetninger om den lille mands kamp i livet har altid appelleret bredt til en stor og loyal fanskare – og så har Bruce aldrig været bange for at tage nationens temperatur i sange om Vietnam, Reagan-tiden, 11. september, Bush-æraen og krigen i Irak på en særdeles indtagende måde, som har appeleret til, ikke kun amerikanerne, men hele verden.
Karsten Jørgensen, der tidligere har skrevet bøger om John Lennon og Paul McCartney, fører os hele vejen gennem Springsteens fascinerende karriere som studie- og livemusiker – og undervejs får vi også indblik i Bruces turbulente og konfliktfyldte liv.

Kommentar

en biografi

Produktdetaljer

Medie   Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave   2. udgave, 1. oplag
Specielt cover   Paperback
Udgivet   12/04-2013
Oprindeligt udgivet   2012
ISBN13   9788771292350
Forlag   Klim
Genre   Pb, Biografier & Erindringer
Antal sider  360
Mål   222 × 144 × 26 mm
Vægt   401 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Dansk
Cover Illustrator   Christian Hvid