Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 335,00
Din pris
DKK 281,00
Du sparer
16%
Forventes afsendt
6-9 hverdage

Vores kunder siger:


Bæredygtighed i danske almene boliger - med et brugerfokus

Jan Johansson


Beskrivelse

Bogen er en ph.d.-afhandling med fokus på, om bæredygtigheden i bæredygtige almene rækkehuse fungerer for brugerne. Ud fra et evalueringsperspektiv er det først efter, de bæredygtige boligbyggerier er taget i brug, man kan undersøge, om bæredygtigheden lever op til intentionerne i forhold til brugernes behov.

Brugerne er defineret som beboerne, driftspersonale og driftsadministration som værende dem, der kan bidrage med værdifulde kvalitative tilbagemeldinger om idégrundlaget. Afhandlingen undersøger en bredere helhedsvurdering af bæredygtige almene boliger i Danmark. I undersøgelsen inddrages bygherrernes- og arkitekternes vurderinger af brugernes erfaringer med bebyggelsernes bæredygtighed systematisk og fyldestgørende analyseret og beskrevet. Formålet er, at resultaterne gøres operationelle i både et vurderings- og udviklingsperspektiv.

Bedømmelsesudvalget skriver konkluderende, "Afhandlingen fremstår i sin helhed som et originalt, videnskabeligt arbejde, der i kraft af fokus på et kun lidt udforsket område, udgør et væsentligt bidrag til udvikling af fagområdet / emnefeltet - både dets videnskabelige teoretiske dele, såvel som det empiriske og praksisorienterede dele. Afhandlingen målsætning om at etablere et grundlag, hvorfra operationelle metoder og værktøjer efterfølgende kan udvikles, synes således meget troværdigt. Hertil kommer, at indholdet er klart og flot formidlet, hvor billeder, tegninger og figurer supplerer og underbygger pointer i tekst og analyser."

Produktdetaljer

Medie Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 07/06-2017
ISBN13 9788771880571
Forlag Forlaget RUM
Genre Samfund, Div.
Antal sider 356
Estimeret vægt 340 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk