Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 150,00
Din pris
DKK 115,00
Du sparer
23%
Forventes afsendt
5-7 hverdage

Vores kunder siger:


Jeg ringer til mine brødre

Jonas Hassen Khemiri


Beskrivelse

En bil er eksploderet i Stockholm. Amor bevæger sig igennem en paranoid, politifyldt by på jagt efter en reservedel til en boremaskine. I forlommen har han en mobil. I baglommen en kniv. Han skal svare når Shavi ringer og han skal stoppe med at stalke Valeria. Men frem for alt skal han opføre sig maksimalt normalt. Igennem 24 intense timer befinder vi os i Amors hoved, hvor grænserne mellem gerningsmand og offer, kærlighed og kemi, paranoia og virkelighed langsomt udviskes.

Det er en fantastisk bog. Teksten stødes frem som en lyd: ringetoner, trafikstøj, sirener, fodtrin. Man vil læse den højt. Det er i vores kroppe at samfundet begynder, det er der rædslen vokser, det er der striden står. Det er samfundskroppens puls der strømmer ud af denne her lille bog [Kulturnyheterna SVT]

Jonas Hassen Khemiri, født i Sverige i 1978, er den internationalt anerkendte forfatter bag fem romaner og seks teaterstykker. Hans værker er oversat til mere end 20 sprog, og hans drama er opført af mere end 100 forskellige teatergrupper verden over. Hans første to romaner Et øje rødt og Montecore: en unik tiger modtog flere priser i Sverige, inklusiv bedste skønlitterære debut og Sveriges Radios romanpris, mens hans forrige roman Alt det jeg ikke husker blev tildelt Augustprisen, Sveriges mest prestigefyldte litteraturpris, i 2015.

Produktdetaljer

Medie Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 20/01-2019
Oprindeligt udgivet 2018
ISBN13 9788792655653
Forlag Forlaget Korridor
Genre Skønlitteratur
Antal sider 118
Mål 180 × 120 × 10 mm
Vægt 140 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Dansk
Cover Artist Mattias Wohlert
Cover Illustrator Mattias Wohlert