Skræl er ikke skrald - Michael Folman Jensen - Bøger - Muusmann Forlag - 9788793430181 - 17. marts 2017
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Skræl er ikke skrald 1. udgave

Michael Folman Jensen

Pris
DKK 162

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 2. - 3. apr.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Skræl er ikke skrald 1. udgave

I Danmark smider vi hvert år 700.000 ton mad ud, som kunne være spist. Madspild er et emne, som har både politikeres og forbrugeres bevågenhed – vi ved godt, at vi smider alt for mange madrester ud, men muligheden for at udnytte råvarernes potentiale er langt større, end vi lige tror. Det gælder om at bruge sin fantasi, og med denne bog i hånden er man godt i gang.  
Som det naturligste i verden smider vi kartoffelskræller, æbleskrog og appelsin­skræller ud, for “det kan jo ikke bruges til noget”. Men der må vi tro om, for vores køkkenaffald indeholder mange muligheder for velsmagende retter fulde af næring. Kartoffelskrællerne kan forvandles til de lækreste chips, æbleskrogene bliver til chutney og citrusskrællerne til den fineste marmelade. 
Bogen bringer en lang række inspirerende opskrifter på, hvordan vi kan udnytte vores såkaldte affald i køkkenet. Minimering af madspild er sund fornuft for både økonomien og miljøet, men også for vores helbred. For netop i skræller og grove blade findes de mange vitaminer og stoffer med antiinflammatorisk virkning, som er så gavnlige for os. 
Bogen er for enhver, der ønsker renere mad og bedre udnyttelse af ressourcerne på den helt grundlæggende og enkle måde. De fleste vil blive overrasket over, hvor langt man kan komme med det, man ellers blot ville kassere.
Om forfatteren  Michael Folman Jensen er faglært kok i 1982. Derefter uddannet fra École Hotellière i Lausanne, Schweiz. Siden 2008 køkkenchef på Københavns Rådhus. Igennem 20 år har han været med til at åbne 5-stjernede hoteller i seks forskellige lande med op til 250 ansatte under sig, og han har modtaget flere priser for sit arbejde herhjemme. 
Er desuden kostvejleder, spinning- og crossfit-instruktør samt holder oplæg omkring økologi og madspild og fungerer som oplægsholder og censor på den nye food-koordinator-uddannelse på Hotel- og Restaurantskolen. 


Find potentialet i dit madspild

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgivet 17. marts 2017
ISBN13 9788793430181
Forlag Muusmann Forlag
Genre Grøn Mad, Slankekost
Antal sider 192
Mål 170 × 240 × 12 mm   ·   534 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Andre har også købt