Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Din pris
DKK 327,00
Forventes afsendt
0-1 arbejdsdage

Vores kunder siger:


 Det der ikke slår os ihjel #3: Fanget i Caribien?

Pamela Fagan Hutchins


Beskrivelse

Et lig ved døren og en forsvundet ægtemand gør, at Katie får brug for al den voodoo, hun kan mønstre, for at løse dette tropiske mysterium. Katie Connell er lykkeligt gift og lever det glade ø-liv på St. Marcos. Men netop som hun tror, at hun er faldet til ro med sin drømmemand, Nick, og deres vidunderlige børn, opdager hun liget af en fremmed lige uden for deres hjemsøgte hus. Offerets chef, der har netværk og penge, hyrer Katie og Nick til at undersøge sagen. Det fører dem til en skræmmende hemmelighed om det hus, som er deres hjem.  
Men før Katie får tid til at fordøje de nye oplysninger, forsvinder Nick sporløst, og som om det ikke var nok, truer den usamarbejdsvillige politichef med at sætte hende på gaden. Kan Katie finde sin mand uden hjælp, før sporet bliver koldt, eller kommer magtfulde kræfter til at sende hende alt for tidligt i graven? 
Fanget i Caribien? understreger, hvorfor Pamela Fagan Hutchins har vundet både 2014 Amazon Breakthrough Novel, Houston Writers Guild Mainstream Novel Contest 2010, Writers League of Texas Manuscript Contest 2012, Houston Writers Guild Ghost Story Contest samt adskillige andre priser. 

Produktdetaljer

Medie   Paperback   (Bog med limet ryg)
Udgave   1. udgave, 1. oplag
Udgivet   18/10-2018
ISBN13   9788793544871
Forlag   Palatium Books ApS
Genre   Skønlitteratur, Div.
Antal sider  298
Mål   217 × 140 × 20 mm
Vægt   365 gram
Sprog   Dansk
Originalsprog   Engelsk
Cover Artist   Grid, Silvana Nikolic