Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Fortæl dine venner om denne vare:

Vejlende salgspris
DKK 230,00
Din pris
DKK 186,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
2-3 hverdage

Vores kunder siger:


Tæl til Tina

Tina Dickow


Beskrivelse


Tina Dickow er en af Danmarks største og mest folkekære sangerinder, der med sin musik og sine tekster har tryllebundet sit publikum igennem næsten 20 år. 

'Tæl til Tina' er en personlig fortælling om Tina Dickows liv med og midt i musikken indtil nu; fra den spæde start ved klaveret i Åbyhøj til de store internationale scener. Fra kunstnerlivet i London til familielivet på Island. Det er historien om "Pigen fra Åbyhøj" med et søgende og rastløst sind, på jagt efter lykken ude i den store verden med en akustisk guitar på ryggen. Med sine sange som rød tråd fortæller hun om sangskrivning, turnéliv og rampelys, tvivl og svære stunder i studiet og på scenen, om angst og fristelser og om hendes higen efter række ud efter og røre sit publikum. Og ikke mindst om den store kærlighed ...  

'Tæl til Tina' er en fortælling i to spor: et nutidsspor, hvor Tina er alene på turné i Tyskland og beskriver turnélivet i alle dets facetter, og et retrospektivt spor, der fortæller om hendes karriere med ekstra fokus på tiden omkring hendes gennembrudsalbum 'Count To Ten', der har 10-års jubilæum i år. 

Kommentar

iMusic er eksklusiv forhandler af softcover-udgaven

Produktdetaljer

Medie Softcover   (Bog med blødt omslag)
Udgivet 06/11-2017
ISBN13 9788797019016
Forlag Finest Gramophone
Genre Biografier & Erindringer
Estimeret vægt 250 gram