Bastarden -  - Film - Nordisk Film - 5708758726450 - 19. december 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Bastarden

Pris
DKK 149,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 1. - 3. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Findes også som:

Bastarden

Nikolaj Arcels historiske drama, "Bastarden", er baseret på Ida Jessens bestseller "Kaptajnen og Ann Barbara" og fortæller den sande og dramatiske historie fra 1750'erne i Danmark, hvor et ambitiøst projekt om at forvandle den vilde jyske hede til dyrket land finder sted.

Kong Frederik 5. har et brændende ønske om at transformere denne ubeboede region, hvilket fører den fattige kaptajn Ludvig Kahlen på en udfordrende mission for at opfylde kongens drøm. Kahlen støder snart på betydelige hindringer, da han konfronteres med den barske og ufrugtbare jord, trusler fra ulve og lovløse. Situationen kompliceres yderligere, da han bliver uvenner med den magtfulde godsejer Frederik de Schinkel, der er fast besluttet på at forhindre Kahles fremskridt.

Et uventet vendepunkt opstår, da Schinkels husholderske, Ann Barbara, flygter fra godset og søger beskyttelse hos Kahlen. Dette fører til et dybt forhold mellem dem, og sammen engagerer de sig i kampen for at realisere deres vision.

Filmen er en sjældent set storslået dansk filmoplevelse, der har international kvalitet, men er formet af et skandinavisk mørke, som kun kunne være skabt på disse kanter. I hovedrollerne finder man Mads Mikkelsen - i en af sine bedste roller - og den fremadstormende Amanda Collin. "Bastarden" har desuden opnået international anerkendelse ved at blive udvalgt til hovedkonkurrencen ved Filmfestivalen i Venedig.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 19. december 2023
EAN/UPC 5708758726450
Udgiver Nordisk Film
Genre Drama
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Dansk  
Undertekster Dansk
Instruktør Nikolaj Arcel
Skuespiller Mads Mikkelsen
Skuespiller Amanda Collin
Skuespiller Simon Bennebjerg
Skuespiller Kristine Kujath Thorp
Skuespiller Gustav Lindh
Skuespiller Morten Hee Andersen
Skuespiller Jacob Lohman
Skuespiller Søren Malling

Vis alle

Flere tilbud: Bastarden (2023 Film)