Tilgivelsens vinger

Kyle Gray

Vejledende salgspris
kr. 299,95
Din pris
kr. 242,00
Du sparer
19%
Forventes afsendt
0-1 arbejdsdage

Vores kunder siger:Ingen kommer gennem livet uden små eller store fortrædeligheder, og vi har alle brug for at kunne tilgive – både os selv og andre. Men hvordan gør vi det? Hvordan kan man tilgive utroskab? Hvordan kan et voldsoffer tilgive sin overgrebsmand?

Ifølge forfatteren, mediet Kyle Gray, er det eneste, der kræves, viljen til at tilgive – og at vi spørger om hjælp. For englene står altid klar til at hjælpe os. I det øjeblik vi er parate til at tilgive og beder om hjælp, tager en usynlig kraft over, og vi modtager al den vejledning, vi behøver. Tilgivelse er ifølge Kyle Gray et yderst kraftfuldt redskab til personlig og spirituel udvikling, og den skaber en bølge af positiv forandring i vores liv. Den leder os væk fra vrede, nag og dybt forankret frygt og fører os som et par vinger hen mod fred, kærlighed og indre ro.

I Tilgivelsens vinger trækker Kyle Gray på egne erfaringer fra sin kommunikation med engle, sit arbejde med klienter og den spirituelle visdom fra bl.a. Et Kursus i Mirakler. Bogen er let læst og fuld af praktiske råd, spirituel visdom og inspirerende historier fra forfatterens arbejde med engle. 

Kommentar

Lad englene hjælpe dig med at give slip, opnå healing og forvandle dit liv

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 03/02-2017
ISBN13 9788702205794
Forlag Borgen
Genre Krop og Sind, Div.
Antal sider 227
Mål 217 × 140 × 20 mm
Vægt 340 gram
Sprog Dansk
Originalsprog Engelsk
Cover Artist Christine Clemmensen

Vis flere

Mere med Kyle Gray

Hvis du kan lide Kyle Gray, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Bøger på lager