Læs løs 6: Skyggesider. Spejlet

Kit A. Rasmussen

Pris
kr. 208,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Lix-tal 13

Spejlets ramme var af træ. Der var skåret figurer i træet. Jeg lænede mig frem for bedre at kunne se. Jeg sank og trådte bagud. „ Der er også ansigter.“ „ Hvorfor mon det stod bag skabet?“ sagde Ida. „ Der står noget. På rammen.“ Jeg pegede. Ordene var små og næsten ikke til at se. „ Jeg vil have det på mit værelse,“ sagde Ida. Hvorfor? havde jeg lyst til at spørge. Noget i mig ønskede, hun ville stille det tilbage.

Ida og Tim er flyttet ind i et gammelt hus, der ligger langt væk fra alle andre. På loftet finder Ida et gammelt spejl. Tim har en dårlig fornemmelse. Og det bliver ikke bedre af, at Ida næste dag vil have, at spejlet skal stå inde hos ham. For han er vel ikke bange for et dumt spejl? Mads og hans forældre er kørt vild, og deres bil er punkteret. Derfor må de bede om hjælp i Skyggeby. Mads synes, der er noget underligt ved dem, der bor i byen. Men det er dumt at være bange for gamle mennesker … ikke?

Spejlet er en del af Skyggesider, som er en serie af selvstændige gysere med lix 13, som med rygradsrislende spænding og uhygge vil kunne holde samtlige læsere fanget fra første til sidste side.  

Find gratis læseforståelsesopgaver under fanen ” Ekstramaterialer” nedenfor

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 25/11-2019
ISBN13 9788702288759
Forlag Gyldendal
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 47
Mål 208 × 154 × 10 mm
Vægt 228 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Illustrator K-ESKILD v/Kristian Eskild Jensen
Illustrator K-ESKILD v/Kristian Eskild Jensen

Vis flere

Mere med Kit A. Rasmussen

Hvis du kan lide Kit A. Rasmussen, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER