Feast

Thomas Herman

Pris
kr. 294,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:Thomas Hermans nye kogebog indeholder 100 skønne retter fra hans solskinskøkken.

Alle, der kender kokken Thomas Hermans professionelle karriere, ved, hvor meget det danske køkken og vores fantastiske råvarer betyder for ham. Denne bog er udtryk for et andet køkken, en anden kultur og andre smage, som også har en særlig plads i hans hjerte. Det er mad fra et solskinskøkken, fra varmere himmelstrøg. Lette retter med friske råvarer og masser af smag, som er nemme at lave og let bliver til livretter.

Der er supper som Melonsuppe og Minestrone, pasta og ris som Tomatrisotto og Casio e pepe ’ Danese’, fisk og skaldyr som Gambas al ajillo og Stegt pighvar ’ Provencale’, grønne småretter som Frittata og Bikinitoast, kød og fjerkræ som Vitello tonatto og Lammekølle bagt med lavendel samt skønne desserter som Tiramisu ’ Dulce de leche’ og Mandelkage ’limoncello’. Alt sammen noget, vi kender og har taget til os.

Mange af bogens 100 retter er klassikere, men Thomas Herman har i denne bog lavet dem på sin egen måde med et lille nænsomt tvist. De er ganske enkelt bare lavet sådan, som han og hans familie og venner elsker dem.

” Jeg må desuden gå til bekendelse og indrømme, at mange af retterne i denne bog langt hyppigere ender på middagsbordet end de danske klassikere, og det af den simple årsag at de er lettere at gå til, smager af mere og er friskere,” fortæller Thomas Herman.

Kommentar

Mit solskinskøkken

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 03/10-2019
ISBN13 9788740055566
Forlag Politikens Forlag
Genre Kogebøger
Antal sider 280
Mål 288 × 220 × 26 mm
Vægt 1.635 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Vis flere

Mere med Thomas Herman

Hvis du kan lide Thomas Herman, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Mad og Drikke

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER

Vis flere

Flere tilbud: Populære kogebøger