Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Mangefoldet tro og sjælesorg

Christine Tind Johannessen-Henry og Hans Raun Iversen (red.)

Pris
kr. 306,00
Forventes afsendt
5-7 arbejdsdage

Vores kunder siger:Bogen henvender sig til folk, der arbejder med at forstå menneskers eksistentielle vilkår i dag, herunder ikke mindst studerende, præster og psykologer.    

Mennesker er multiple, dvs. ‘mangefoldede’. De rummer flere lag, dimensioner og sider af ‘sig selv’. Sådan er det i den enkeltes indre såvel som i de ydre i møder med andre. Hvis vi alene afæsker hinanden et bestemt svar eller udveksler argumenter, som tennisspillerne udveksler deres slag til bolden, vil vi sjældent fornemme, at vi har været i ‘egentlig’ samtale eller for alvor mødt hinanden. Udgangspunktet for denne bog er, at forståelse af møderne mellem mennesker og deres underfundighed og livskraft, den gensidighed og energifyldte støtte, de rummer, forudsætter sans for det multiple.

Bogen handler om, hvordan mennesker som sammensatte og komplekse konstant interagerer og er forbundet med hinanden, verden og Gud – og hvordan forståelsen heraf har afgørende betydning for tilgangen til tro, tril møder mellem mennesker, til samtaler og særligt til sjælesorg.

"Vidende og velredigeret bog"
★★★★
Kristeligt Dagblad

Kommentar

Multiplicitet som vilkår for mennesker, møder og samtaler

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 21/11-2019
ISBN13 9788741001821
Forlag Eksistensen
Genre Fagbøger     Religion
Antal sider 370
Mål 232 × 160 × 22 mm
Vægt 490 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk