Ledelse, organisering og strategisering

Mette Elting og Sverri Hammer (red.)

Pris
kr. 347,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Dette er 3. udgave af Ledelse og organisation.
Ligesom organisationer og forventningerne til god ledelse forandrer sig, så har denne bog også forandret sig. Derfor er bogens titel tilpasset det opdaterede indhold. Ledelse, organisering og strategisering: Organisation, udvikling og samskabelse sætter fokus på den kompleksitet og den mangfoldighed af perspektiver og tilgange til organisationsfeltet, som ledere møder.
Bogen adskiller sig fra de fleste eksisterende organisationsteoretiske lærebøger ved at indtænke organisationen og dennes udvikling i en ledelsesmæssig kontekst. Forfatterne belyser organisationen i forhold til de rammer, der gives for ledelse i dag, og de udviklingsmønstre, der tegner sig for ledelse fremover. Bogen giver en grundig indføring i centrale temaer og behandler såvel klassiske som nye teorier. I denne 3. udgave er kapitlerne revideret, tre kapitler er taget ud og tre nye kapitler om adaptiv ledelse, økonomi- og ressourcestyring samt strategisk styringsarkitektur er kommet til.
Ledelse, organisering og strategisering: Organisation, udvikling og samskabelse henvender sig først og fremmest til studerende på lederuddannelser på diplom- og bachelorniveau og på andre videregående uddannelser, hvor der undervises i organisationsteori i en ledelsesmæssig kontekst. Men bogen kan også med fordel læses af andre med interesse for ledelse og organisation.
Bogens forfattere har alle en baggrund i organisationsforskning, ledelse og ledelses- og strategirådgivning og repræsenterer tilsammen mange års forskning og praktisk erfaring med ledelse, organisation og strategi. Med bogen giver de et spændende indblik i feltet for både den studerende og den erfarne leder.

Kommentar

Forandringer og udfordringer

Medie Bøger     Paperback Bog   (Bog med blødt omslag og limet ryg)
Udgave 3. udgave, 1. oplag
Udgivet Danmark, 29/10-2019
ISBN13 9788759334003
Forlag Samfundslitteratur
Genre Skole- og Lærebøger, Div.
Antal sider 431
Mål 241 × 172 × 30 mm
Vægt 735 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk