Rosinantes Klassikerserie: David Copperfield

Charles Dickens

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Dickens' bevægende klassiker om den hårdt prøvede David Copperfield, der skal gå så meget igennem, før han falder til ro som forfatter og i ægteskabet med barndomsveninden Agnes.

Det er den aldrende David Copperfield, der ser tilbage og fortæller om sin omtumlede opvækst. Faren dør, før David kommer til verden, og hans mor da han er ganske ung. Efter farens død gifter hun sig med den voldelige Mr. Murdstone, der hurtigt får sendt David på kostskole. Herfra må han klare sig på egen hånd – med familiens kloge og hjertensgode tjenestepige, Peggotty, som det faste holdepunkt.

På sin flugt fra barndommens elendighed og på sin vej gennem livets hårde skole oplever han morskab og tragedie, kærlighed og hjertesorg, venskab og bedrag. Hans vej krydses af et imponerende opbud af excentriske personer, før han finder sit kald som forfatter og kan falde til ro i ægteskabet med barndomsveninden Agnes. 

David Copperfield blev føjet til Rosinantes klassikerserie i anledning af 200-året for Dickens fødsel og har forord af Peter Laugesen.

 

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 25/04-2012
ISBN13 9788763822497
Forlag Rosinante
Genre Skønlitteratur
Antal sider 790
Mål 241 × 155 × 47 mm
Vægt 1.117 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk
Foreword Author Peter Laugesen