Buret

Lilja Sigurdardóttir

Pris
kr. 109,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger: Afslutningen på den prisbelønnede islandske krimiforfatters trilogi om narkosmugling, økonomisk kriminalitet og altfortærende kærlighed i Reykjavik efter finanskrakket.   
 Agla afsoner en dom i kvindefængslet i Hólmsheiði. Der venter hende intet uden for murene, og Sonja, hendes elskerinde, er forsvundet. Agla griber derfor straks chancen, da et stort, udenlandsk firma beder hende om hjælp i en sag, som skal holdes hemmelig for enhver pris. Det drejer sig om kompliceret økonomisk kriminalitet, og med hjælp fra freelancejournalisten María går Agla til angreb på bagmændene. Aluminiumskongen Ingimar aner ikke uråd, men da María begynder at stille nærgående spørgsmål, reagerer han lynhurtigt – og det bliver kattens leg med musen. Men hjemme i hans egen kælder ligger en bunke dynamitstænger, som han ikke ved noget om, og venter på det rette øjeblik …   
BURET vandt den prestigefyldte islandske krimipris Bloddråben i 2018 og er dermed nomineret til Glasnøglen 2018 for bedste skandinaviske krimi.   
” Boblende veloplagt svindlerkomedie.” JYLLANDS-POSTEN om Snaren  

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 2. oplag
Udgivet 10/1-2020
ISBN13 9788770361361
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur     Krimi og Spænding
Mål 222 × 145 × 28 mm
Vægt 400 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Islandsk

Vis flere

Mere med Lilja Sigurdardóttir

Hvis du kan lide Lilja Sigurdardóttir, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Populære krimier og spændingsromaner

Vis flere

Flere tilbud: Krimi og Spænding