Sådan overlevede jeg kræften - og sundhedsvæsenet

Arne Notkin

Pris
kr. 202,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Jeg fik kun den afgørende scanning, der afslørede min kræft i tide, fordi jeg insisterede. Dette er min personlige fortælling om en chokerende og livstruende sygdom, der forandrede mit og min families liv for altid.
Det er fortællingen om mit møde på godt og ondt med det danske sundhedsvæsen, der fixede min kræft. Som tak foreslår jeg, hvordan sundhedsvæsenet kan fixe de problemer,jeg stødte på, så vi får en bedre og mere lige behandling af syge.
Jeg undersøger også nogle af de spørgsmål, der opstår hos en nysgerrig journalist, der pludseligt bliver syg af kræft. For eksempel: Hvad har man ret til som patient, og hvordan opnår man sin ret? Kan man påvirke sin kræftsygdom med tankens og psykens kraft? Kan man kæmpe mod kræft? Kan kræftlægerne gøre mere, for at man undgår bivirkninger og senfølger? Hvad kan man selv gøre for at klare behandlingerne bedre? Hvad risikerer man,hvis man vælger alternativ behandling? Hvordan bekæmper man angst for tilbagefald? Kan der komme noget godt ud af et kræftforløb?

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 12/11-2019
ISBN13 9788770365543
Forlag People's Press
Genre Medicin, Sundhed og Sygdom
Antal sider 250
Mål 221 × 142 × 21 mm
Vægt 405 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk