Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte

Sofia Lundberg

Pris
kr. 184,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:En gribende fortælling om at overvinde skam og skyld og om at finde sig selv for at blive i stand til at elske et andet menneske.   
På overfladen er Elin Boals’ liv perfekt. Hun er en succesrig fotograf, bor i New York og er gift med en dejlig mand, som hun har en syttenårig datter sammen med. Alligevel er det, som om der altid har manglet noget i hendes liv. En dag modtager hun et brev fra barndomsvennen Fredrik, som var det eneste faste holdepunkt i hendes opvækst under fattige kår på Gotland. Brevet minder hende om et kapitel i hendes liv, som hun ellers har gjort alt for at fortrænge gennem årene, og som ikke engang hendes nærmeste kender til. Med dette uventede livstegn kommer minderne tilbage, og hun fyldes med skam over det, hun engang gjorde, som fik hende til at flygte fra Sverige for aldrig at vende tilbage igen.   
” Denne bog fængslede mig fra første side … En utrolig velskrevet bog, som vækker mange stærke følelser og dybe overvejelser om, hvordan vi bliver til de mennesker, vi er.” SvT

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 04/11-2019
ISBN13 9788772006765
Forlag People'sPress
Genre Skønlitteratur
Antal sider 350
Mål 224 × 144 × 26 mm
Vægt 479 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Svensk