Ned gennem Frankrig

Jørn Ørnstrup

Pris
kr. 193,00
Forventes afsendt
3-4 arbejdsdage

Vores kunder siger:På sin togrejse ned gennem Frankrig tager forfatteren læseren med til spændende byer. Undervejs på turen fortæller han på sine lystvandringer om det kulturliv og de personligheder, som gennem tiden har præget stederne. Samt om de dramatiske politiske begivenheder, som har fundet sted i Frankrig.    Byerne og stederne er:  Strasbourg, Alsace, Reims, Paris, Bordeaux, Provence, Marseille, Côte d’ Azur, Nice og Monaco.       
Uddrag af bogen  I det nærliggende kvarter, Belsunce, myldrer det ligefrem med mennesker af fremmed herkomst. På små barer sidder de længe over en kop te. Stedets butikker bugner af frugt og grøntsager. Samt glasurbelagte arabiske kager. I den stærke sol og flimrende varme går tildækkede kvinder ind og ud af butikker med eksotiske krydderier. Bag en rude står en svedig, midaldrende mand og holder øje med sit stegte, krydrede kød på spid. På en café helt ude ved fortovs­kanten sidder en gruppe mørklødede mænd og ryger vandpibe. Undertiden diskuterer de højlydt, mens de krammer deres bønnekrans. Pludselig slår en af mændene ud med armene, hvorefter han peger op mod himlen. Som om han vil afslutte diskussionen med et ” Allah bestemmer!”, tænker jeg.           
Om forfatteren JØRN ØRNSTRUP er cand.phil. og medlem af Danske Rejsejournalister. På sine rejser har han gennem årene skrevet kultur- og rejse­artikler for bl.a. Jyllands-Posten, Sjællandske Medier og Dagbladenes Bureau. Han har tidligere udgivet Forelsket i Lissabon, På café i Wien, Indtryk fra Østtyskland, Ned gennem Østeuropa og Ned gennem Italien.

Kommentar

En kulturhistorisk og politisk rejse

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/06-2019
ISBN13 9788772183695
Forlag Forlaget mellemgaard
Genre Rejseførere
Antal sider 302
Mål 216 × 140 × 23 mm
Vægt 415 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk
Cover Artist Julia Igaard Jung