Hop i havet

Susanna Søberg

Pris
kr. 161,00
Forventes afsendt
2-3 arbejdsdage

Vores kunder siger:Den første bog om de seneste års helt store trend. Lær at bruge havet året rundt, og hør hvilke fordele det har for både helbred og humør.  
Solen skinner bag de gråhvide skyer en vintermorgen i Danmark. Ude i det blåsorte hav har tågen lagt sig som et bredt hvidt tæppe. Der er frost i luften, og det bider i kinderne. En gruppe mænd og kvinder går ned af en badebro og smider badekåberne. De er nøgne nu. For enden af broen vender de sig uden tøven og går beslutsomt trin for trin ned ad stigen. `Plup´ lyder det. De svømmer rundt for en kort tid og går op på badebroen igen. De smiler og griner højlydt sammen – wauw en energi!  
Vinterbadning er sundt for både krop og sjæl. Pd. D. og forsker Susanna Søberg guider dig ned af stigen, ud i vandet med helt konkrete råd til at blive vinterbader – også selvom du synes, det er koldt. Derudover fortæller hun, hvilke fordele vinterbadning har for kredsløb, fedtdepoter, forbrænding, energi og velvære. For i en travl og teknificeret hverdag er det lykken at være i kontakt med naturen året rundt. 

Kommentar

Vinterbadning gør dig sund og glad

Medie Bøger     Hæftet bog   (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 29/11-2019
ISBN13 9788793825079
Forlag Grønningen 1
Genre Krop og Sind, Div.
Antal sider 200
Mål 202 × 141 × 16 mm
Vægt 479 gram
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk

Hvis du kan lide Susanna Søberg, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Krop, Psyke og Sundhed

Vis flere

Flere tilbud: NYE BOGUDGIVELSER