Vi gør opmærksom på, at der i øjeblikket kan opstå mærkbare forsinkelser under transport og ekspedition som følge af COVID-19. Tak for din forståelse.

Når livet går i stykker - en fars beretning

Kai Randbæk Greve

Pris
kr. 210,00
Forventes afsendt
4-6 arbejdsdage

Vores kunder siger:Når livet går i stykker, er en fars autentiske og barske fortælling om sorgen over at miste sine kære, og hvordan livet igen skal finde sin vej...  
Værket har et stærkt budskab til læseren om tab og eksistentiel krise. På trods af det tunge emne emmer bogen samtidig af vilje til livet, er rørende og livsbekræftende. Bogen er ikke en opskrift. Den er en stærk, skønlitterær stemme i debatten om dét at give sorgen plads, give sig selv tid og igen finde livsglæden.   
” Han tager Troels og Christina op på hvert sit knæ. Holder en arm rundt om dem hver især og siger, Mor kommer ikke hjem mere.  Christina spørger, om mor ikke bliver rask igen, hvortil han svarer,  Nej, mor er så syg, at hun aldrig bliver rask igen og aldrig kommer hjem til os igen. Han havde frygtet, at Christina ville spørge til den lillebror eller lillesøster, de ventede. Det ville have været for meget at fortælle om Johannes; og at han er død. Børnene må få det lidt ad gangen. Spørgsmålet udebliver, men i stedet spørger Christina,  Kan sygehuset ikke gøre mor rask?  Farmor sidder helt stille, tårerne triller ned ad hendes kinder, mens hun hører Kai svare, Nej, min pige; mor er så syg, at de ikke kan gøre hende rask.”   
Kai Randbæk Greve  Født 1952, har en faglig baggrund som diakon og faglærer. Har gennem 44 år arbejdet med og for mennesker, dels indenfor ældreomsorgen, dels indenfor specialområderne epilepsi og hjerneskade og som underviser.  Har tidligere givet sparring og input til fagbøger, for eksempel, Mennesket i Hjernen – en grundbog i neuropædagogik af Kjeld Fredens.  Deltager i den offentlige debat og giver sin mening til kende ved mødedeltagelse og læserbreve… Bor i Juelsminde.  sammen med sin ægtefælle.  Debuterer som forfatter med romanen Når livet går i stykker – en fars beretning.

Medie Bøger     Indbundet Bog   (Bog med hård ryg og stift omslag i høj kvalitet)
Udgave 1. udgave, 1. oplag
Udgivet 17/3-2020
ISBN13 9788797189719
Forlag Forlaget Empey
Genre Biografier & Erindringer
Antal sider 185
Mål 215 × 155 × 18 mm
Vægt 400 g
Sprog Dansk  
Originalsprog Dansk