Bogen om Psykologi -  - Bøger - Forlaget Bark - 9788797443842 - 19. juni 2024
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Bogen om Psykologi 1. udgave

Pris
DKK 236

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 19. jun.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Bogen om Psykologi 1. udgave

Er vi selvstændige individer eller blot et produkt af vores omstændigheder? Hvorfor glemmer vi? Kan intelligens måles? Og hvad har kreativitet at gøre med tandstikker?
Alt dette og meget mere får du svaret på i denne fascinerende bog, der udforsker psykologiens hovedområder som fx adfærdspsykologi, kognitivpsykologi, socialpsykologi og udviklingspsykologi.
Rejsen op igennem psykologiens historie introduceres med et inspirerende forord af professor i pædagogisk psykologi ved Institut for Kommunikation på Aalborg Universitet, LENE TANGGAARD.
Skrevet i lettilgængeligt sprog, krydret med flotte illustrationer og oplysende grafikker samt citater fra psykologiens vigtigste personligheder præsenterer BOGEN OM PSYKOLOGI de største ideer, der har formet forståelsen af vores indre og ydre verden.
Bogen om Psykologi har, som de øvrige titler i STORE IDEER-SERIEN, et letgenkendeligt og nemt overskueligt format, hvor du enten kan læse den fra ende til anden, eller måske bare bladre rundt og slå ned lige der, hvor indholdet pirrer din nysgerrighed.
Bogen om Psykologi er en del af den prisvindende og internationalt anerkendte bogserie Store ideer enkelt forklaret, som har solgt millioner af eksemplarer verden over, og nu endeligt er udkommet på dansk i flotte opdaterede udgaver.


Store ideer enkelt forklaret

Medie Bøger     Hardcover bog   (Bog med hård ryg og stift omslag)
Udkommer 19. juni 2024
ISBN13 9788797443842
Forlag Forlaget Bark
Genre Psykologi, Psykisk Sundhed
Antal sider 360
Mål 631 g   (Estimeret vægt)
Sprog Dansk  
Originalsprog Engelsk

Vis alle

Flere tilbud: Krop, Psyke og Sundhed