Green Zone, the [dvd] -  - Film - HAU - 5050582763126 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Green Zone, the [dvd]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 16. - 21. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Green Zone, the [dvd]

Denne nonstop-actionthriller er instrueret af Paul Greengrass, som gav genren et helt nyt image med filmene ?The Bourne Supremacy? og ?The Bourne Ultimatum?. Tid: 2003. Sted: Baghdad. Mission: Lokalisér de masseødelæggelsesvåben, som Saddam har skjult. Roy Miller (Matt Damon) er anfører for den militære elitegruppe, der leder efter våbnene. Deres mission får en uventet drejning, da de i stedet afdækker en sammensværgelse om mord og bedrag, der fører hele vejen til toppen. Da Miller modtager hemmelige og fejlagtige efterretninger, som enten kan rense et korrupt regime eller optrappe krigen i den ustabile region, indser han, at han ikke kan stole på nogen, og at hans farligste fjender er dem, der hævder at være på hans side.


Midt i det sønderbombede kaos i det besejrede Irak i 2003, hvor de amerikanske tropper skal kæmpe sig gennem trafikpropper, vikle sig ud af køer af civile i ophidset kamp om vand og brændsel og dukke sig for snigskytter, der endnu ikke har opgivet kampen, søger små teams efter Saddam Husseins masseødelæggelsesvåben, der var krigens udløsende årsag. Men som dagene går, og soldaterne intet finder på trods af detaljerede efterretningsrapporter, stiger frustrationen.

Chief Warrant Officer Roy Miller tror endelig, han har en mulighed for at gøre en forskel, da han kommer på sporet af en højtstående irakisk general, der havde ansvaret for Saddam Husseins våbenprogram. Men konkurrerende efterretningstjenester er også ude efter generalen, og Roy Miller kommer hurtigt i en klemme, hvor han har svært ved at gennemskue, hvem der er ven, og hvem der er fjende. Og hvem der har fortalt en stor løgn...

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2010
EAN/UPC 5050582763126
Udgiver HAU 75DSD8276312
Genre Action
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Spilletid 01:55:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør Paul Greengrass
Producent Antena 3 Films
Producent Working Title Films
Forfatter Brian Helgeland
Forfatter Rajiv Chandrasekaran
Skuespiller Matt Damon
Skuespiller Brendan Gleeson
Skuespiller Jason Isaacs
Skuespiller Greg Kinnear
Skuespiller Antoni Corone
Skuespiller Amy Ryan