Jumper [blu-ray] -  - Film - HAU - 5704028362755 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Jumper [blu-ray]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 8. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Jumper [blu-ray]

En eventyrlig fortælling om en ung mand, som ved et tilfælde opdager, at han har en helt forrygende evne: han kan i løbet af et øjeblik teleportere sig selv til et hvilket som helst sted I verden.

Fra New York til Tokyo, fra Colosseum i Rom til hjertet af Sahara-ørkenen ? alt er muligt for David Rice.

I begyndelsen udnytter han sine kræfter til at lægge sin triste opvækst bag sig, mens han udnytter den frie adgang til ubegrænset rigdom og total uafhængighed.

Men da David støder på en anden ung mand, der er ligesom ham selv ? Griffin ? begynder sandheden at dæmre for ham. Han er ikke bare et isoleret resultat af naturens luner, men tilhører en årtusind gammel slægt af genetiske afvigere kaldet Jumpere, og ingen af dem kan vide sig sikker.

David er blevet identificeret af den hemmelige organisation af Paladinere, som har svoret at udrydde alle Jumpere. Og nu indleder de en ubønhørlig jagt Jorden rundt ? under ledelse af den iskolde dræbermaskine Roland.

David er nu pludselig en vigtig brik i den blodige krig, som har raset, usynlig for de fleste mennesker, igennem alle tidsaldre.


En eventyrlig fortælling om en ung mand, som ved et tilfælde opdager, at han har en helt forrygende evne: han kan i løbet af et øjeblik teleportere sig selv til et hvilket som helst sted I verden. Fra New York til Tokyo, fra Colosseum i Rom til hjertet af Sahara-ørkenen ... alt er muligt for David Rice (Hayden Christensen).

I begyndelsen udnytter han sine kræfter til at lægge sin triste opvækst bag sig, mens han udnytter den frie adgang til ubegrænset rigdom og total uafhængighed. Men da David støder på en anden ung mand, der er ligesom ham selv - Griffin (Jamie Bell) - begynder sandheden at dæmre for ham. Han er ikke bare et isoleret resultat af naturens luner, men tilhører en årtusind gammel slægt af genetiske afvigere kaldet Jumpere, og ingen af dem kan vide sig sikker.

David er blevet identificeret af den hemmelige organisation af Paladinere, som har svoret at udrydde alle Jumpere. Og nu indleder de en ubønhørlig jagt Jorden rundt - under ledelse af den iskolde dræbermaskine Roland (Samuel L. Jackson). David er nu pludselig en vigtig brik i den blodige krig, som har raset, usynlig for de fleste mennesker, igennem alle tidsaldre.

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2007
EAN/UPC 5704028362755
Udgiver HAU BD80036275
Genre Action
Mål 80 g
Spilletid 01:28:00
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør Doug Liman
Producent Twentieth Century-fox Film Corporation
Forfatter Steven Gould
Skuespiller Samuel L. Jackson
Skuespiller Jamie Bell
Skuespiller Hayden Christensen
Skuespiller Diane Lane
Skuespiller Michael Rooker
Skuespiller Rachel Bilson
Skuespiller Tom Hulce