Dear Wendy -  - Film -  - 5708758654630 - 8. august 2005
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Dear Wendy

Pris
DKK 59,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 21. - 22. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Dear Wendy

Den unge Dick bor i en fattig amerikansk mineby i den sydøstlige del af USA. Ved et tilfælde kommer han i besiddelse af en pistol.

Da han oplever våbnets magt og muligheder, samtidig med at han er en erklæret pacifist, tager han initiativ til at danne en klub: ?Dandierne?.

Et broderskab af bevæbnede, freds-elskende og jævnaldrende outsidere. De har hver deres personlige, navngivne pistol og i en række ritualer finder de fornyet styrke og fællesskab.

Kun i klubben må man vise og bruge sine pistoler. Men regler er til for at brydes, hvis det bliver meget, meget nødvendigt.


Den unge Dick bor i en fattig amerikansk mineby i den sydøstlige del af USA. Da han ved et tilfælde kommer i besiddelse af en pistol, oplever han våbnets magt og muligheder. Men Dick er samtidig erklæret pacifist, så han tager initiativ til at danne en klub: "Dandierne". Et broderskab af bevæbnede, freds-elskende og jævnaldrende outsidere.

De har hver deres personlige, navngivne pistol og i en række ritualer og med hemmelige regler finder de fornyet styrke og fællesskab i et hjørne af en forladt minegang. Kun i klubben må man vise og bruge sine pistoler. Men regler er til for at brydes, hvis det bliver meget, meget nødvendigt...

Instruktør: Thomas Vinterberg

Skuespillere: Jamie Bell Bill Pullman Michael Angarano Danso Gordon Novella Nelson Chris Owen Alison Pill Mark Webber Maria Charles Trevor Cooper Matthew Geczy Teddy Kempner Thomas Bo Larsen

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 8. august 2005
EAN/UPC 5708758654630
Katalognr. 5708758654630
Mål 15 × 190 × 140 mm   ·   90 g
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Undertekster Dansk
Instruktør Thomas Vinterberg
Skuespiller Jamie Bell
Skuespiller Chris Owen
Skuespiller Danso Gordon
Skuespiller Mark Weeber
Skuespiller Michael Angarano
Skuespiller Alison Pill

Vis alle

Flere tilbud: DVD til 59,95 DKK