Hustle & Flow [dvd] -  - Film - HAU - 7332431023192 - 25. september 2023
Ved uoverensstemmelse mellem cover og titel gælder titel

Hustle & Flow [dvd]

Pris
DKK 119,95

Bestilles fra fjernlager

Forventes klar til forsendelse 6. - 8. maj.
Tilføj til din iMusic ønskeseddel
Eller

Hustle & Flow [dvd]

DJay (Terrence Howard) er den barske alfons, der sælger sexede Nola (Taryn Manning) for at kunne underholde den gravide Shug (Taraji Henson).

Han spekulerer over, om dette virkelig er livet, men først da han får et keyboard i bytte for nogle ulovlige varer og støder ind i sin gamle skolekammerat Key (Anthony Anderson), ser han lyset i musikken og muligheden for at blive den respekterede rapper, han altid har drømt om.

Da DJay hører, at Skinny Black (Ludacris), der er en populær, lokal rapper, skal køre gennem byen ved festlighederne den 4. juli, planlægger han sit livs fupnummer for at blive set og hørt.


DJay har det i munden. Han kan besnakke enhver, og munden står ikke stille på ham, når han skal sælge noget sine piger eller lidt græs. Men samtidig står han i en midtlivskrise, hvor han ikke synes, han har nået det, han troede. Det lykkes ham at besnakke en gammel skolekammerat, Key, der er lydtekniker, til at indspille et demobånd med ham. Hans tekst og hans rytme hans flow er godt, og så er der jo lige det, at han kender hip-hop stjernen Skinny Black, som kan give båndet til de rigtige mennesker siger DJay.

Det bliver starten på et mærkeligt samarbejde, hvor DJay og Key forsøger at indspille musik i et interimistisk studie i soveværelset, mens hans piger betaler regningerne og Keys kone kommer med hjemmebagt kage. Og snart kommer Skinny Black til byen.

Instruktør: Craig Brewer

Skuespillere: Terrence Howard Anthony Anderson Taryn Manning Taraji P. Henson DJ Qualls Ludacris Paula Jai Parker Elise Neal Isaac Hayes Jordan Houston William Engram Bobby Sandimanie Haystak Claude Phillips Josey Scott

Medie Film     DVD
Antal discs 1
Udgivet 25. september 2023
Oprindeligt udgivet 2005
EAN/UPC 7332431023192
Udgiver HAU DK1119146
Genre Thriller / Crime
Mål 124 g   (Estimeret vægt)
Region Region 2   (Europa)
Sprog Originalsprog
Bemærk Vi har desværre ikke oplysninger om undertekster på denne vare.
Instruktør Craig Brewer
Producent Paramount
Skuespiller Taryn Manning
Skuespiller Ludacris
Skuespiller Terrence Howard
Skuespiller Taraji Henson
Skuespiller Anthony Anderson