Titusind Timer

Østkyst Hustlers

Pris
kr. 189,95
Forventes afsendt
24-32 arbejdsdage

Vores kunder siger:Forventet levering omkring 27. februar.


Østkyst Hustlers klar med nyt album - genfødt af asken efter 22 år.

Tilbage i 90'erne satte Nikolaj Peyk, Jazzy H og Bossy Bo rappen på dagsordenen med deres intelligente, poetiske og slagkraftige tekstunivers. Langt udenfor hiphop-miljøet kunne folk teksten til landeplagerne 'Verdens længste rap' og 'Han får for lidt' udenad, og ingen har siden formået, at få Danmark til at rappe med i samme stil.

Mens der i 22 år har været lukket for udgivelser, har trioen med deres stærke bagkatalog og faste orkester i ryggen, væltet landets scener for et væld af unge og gamle fans. Og de har længe ønsket sig nyt fra trioen. "Nu gik den ikke længere", siger Jazzy H med et skævt smil. Ventetiden ovre - landets ældste aktive rapgruppe er klar med albummet Titusind Timer!

Østkyst Hustlers er nok bedst kendt for deres evne til at fortælle en god historie. Og det gør de også på Titusind Timer. De 13 numre kan sagtens høres hver for sig, men overordnet danner de en fortælling om en mand, hvis liv falder fra hinanden efter et panikalder-move.

Gruppen, som aldrig har været væk, har alligevel været savnet; for deres måde at dreje sproget og ikke mindst for lyden, som igen på; Titusind Timer er umiskendeligt Østkyst Hustlers: "Den er meget tro mod det, vi er. Pladen er indspillet live, ligesom den musik vi selv er vokset op med", fortæller Bossy Bo. Det er en lyd, der er autentisk og håndlavet, og i en tid, hvor alt er let tilgængeligt, taler den tydeligvis også til streaming-generationen, som ironisk nok er de første til at opleve Østkyst Hustlers på vaskeægte, nyudgivet vinyl.

Medie Musik     LP   (LP VINYL)
Udgivet 07/02-2020
EAN/UPC 0761847389801
Genre Hip Hop / Rap
Mål 314 × 314 × 3 mm
Estimeret vægt 300 g

Vis flere

Mere med Østkyst Hustlers

Hvis du kan lide Østkyst Hustlers, så måske...

Vis flere

Flere tilbud: Nye og kommende vinyludgivelser

Vis flere

Flere tilbud: Bedstsælgende vinyl

Vis flere

Flere tilbud: Vinyl: Mest Populære